Ξεκινούν από τη Δευτέρα 27/9, τα μαθήματα σκακιού της Σκακιστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας, για τη νέα περίοδο 2021-2022

8 Σεπτεμβρίου 2021
21:09
Κανένα σχόλιο

Με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα μαθήματα σκακιού, στη Σκακιστική Ακαδημία, θα  γίνονται σε ολιγομελή τμήματα (έως 6 μαθητές) από προπονητές με εμπειρία ετών,  με οργανωμένη και πιστοποιημένη διδακτική ύλη από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία .

Αξίζει να σημειωθεί  ότι το σκάκι είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο άθλημα, που έχει εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο και πολλαπλά πνευματικά οφέλη. Ειδικότερα  στις μικρές ηλικίες έχει αποδειχθεί επιστημονικά, ότι βοηθά τα παιδιά στην ανάπτυξη και ολοκλήρωση της προσωπικότητά τους, πνευματικά,  παιδαγωγικά και  κοινωνικά.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα, σε ευαίσθητους υγειονομικά μαθητές., όπως και κατοίκους άλλων πόλεων, διαδικτυακών μαθημάτων, μέσω διαδικτυακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Όλοι οι μαθητές μας, μπορούν να εκδώσουν αθλητικό δελτίο της Γ.Γ.Α. και να απολαύσουν τα αθλητικά προνόμια που δίνονται από τη συμμετοχή σε σκακιστικούς αγώνες, όπως και την προσαύξηση μορίων στους διακριθέντες αθλητές, για την είσοδό τους στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,.

Στο πλαίσιο αυτό, η Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαΐδας, ενημερώνει  όλους τους γονείς και τους ενδιαφερόμενους ότι τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά 2021-22, θα λειτουργήσουν νέα τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων, αγωνιστικό τμήμα  και τμήμα ενηλίκων. Για πληροφορίες – εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν,  Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη –  18:00 έως  20:00 –  στο τηλέφωνο 2463021070 και καθημερινά στα 6974465152 και 6976622454 , καθώς και στο εντευκτήριο των συλλόγων (Τραπεζούντος 38 & Κομνηνών γωνία) στην Πτολεμαϊδα, όπου μεταξύ άλλων  μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για  τη λειτουργία των τμημάτων.

Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαίδας «Σκακιστάκος»

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.