933.000€ από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο για την «Κατασκευή συνδετήριας οδού και διαμόρφωση κόμβου προσπέλασης χώρου νέων σφαγείων Βοΐου»

9 Σεπτεμβρίου 2021
09:00

 

Εντάχθηκε οριστικά η χρηματοδότηση από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο 2012-2016 και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου προϋπολογισμού 933.000,00€.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή συνδετήριας οδού και κόμβου προσπέλασης των νέων σφαγείων Βοΐου με την Ε.Ο. Κοζάνης – Ιωαννίνων. Η περιοχή παρέμβασης βρίσκεται στην αγροτική περιοχή του Καλονερίου, όπου έχει κατασκευασθεί το σφαγείο με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών της ευρύτερης περιοχής του Βοΐου.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο σφαγείο από τη στιγμή της κατασκευής του, εδώ και είκοσι χρόνια περίπου, δεν έχει λειτουργήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Η σύνδεση του χώρου των σφαγείων με την Ε.Ο. Κοζάνης Ιωαννίνων, ανοίγει δρόμους εμπορικούς για τους κατοίκους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς ενισχύει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες στη μεταποίηση, το εμπόριο και την τοπική γαστρονομία και εστίαση.

4 σχόλια

  • ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΪΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΪΟΥ!!!

    ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΘΔΟΤΗΣΕΙΣ, 40ΧΙΛΙΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΪΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΩΝ 1800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!!!

    Η ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!!!

  • Ουτε τ αρχικα δεν γνωριζουν. ΕΑΠ σημαινει Ειδικο Αναπτυξιακο Προγραμμα κ οχι Ειδικος Αναπτυξιακος Πορος. Σε επισημο δελτιο τυπου αναγραφεται λαθος το χρηματοδοτικο προγραμμα. Δειγμα της σοβαροτητας που χαρακτηριζει την Περιφερειακη Αρχη και τους συνεργατες της.
    Μονο θλιψη για την περιπετεια που βιωνουμε ως πολιτες αυτης της περιοχης!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.