Γ΄ Εθνική: 13η αγωνιστική- Ρεπό είχε ο Εορδαϊκός. Ισοπαλία ο Φούφας

18 Δεκεμβρίου 2016
17:44
Κανένα σχόλιο

Το βαθμό της ισοπαλίας πήρε ο Φούφας σήμερα Κυριακή κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης σε ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς τέρματα. Ο Φούφας έφτασε τους 15 βαθμούς και νιώθει αρκετά ασφαλής για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.. Ο Εορδαϊκός δεν αγωνίστηκε, καθώς έκανε το ρεπό του.

13η ΑΓΩΝΙΣΤΚΗ

ΑΟ Καρδίας-Απόλλων Καλαμαριάς  1-4
Λαγκαδάς-Δόξα Προσκυνητών  1-0
Ορφέας Ξάνθης-Καμπανιακός  0-0
Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Παραλιμνίου  0-2
Μακεδονικός Φούφα-Νέστος Χρυσούπολης  0-0
ΑΕ Ποντίων-Δόξα Δράμας  0-3
Καβάλα-Νάουσα  0-3

Ρεπό: Εορδαικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Καλαμαριάς 30

Λαγκαδάς 28

Δόξα Δράμας 27

Νέστος Χρυσούπολης 21

Ορφέας Ξάνθης 18

Νάουσα 17

ΑΟ Καρδίας 15

Φούφας 15

Αριδαία 14

Καβάλα 14

Καμπανιακός 14

Απ. Παραλιμνίου 13

Δόξα Προσκυνυτών 8

Εορδαϊκός 7

ΑΕΠ Βατολάκκου 5

Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει -3 βαθμούς. (Αφαιρέθηκαν οι βαθμοί για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα με την ΑΕΠ Βατολάκκου)

Θανάσης Τέγος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.