Η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. καλεί τους μελετητές – γραφεία συμβούλων της Δυτικής Μακεδονίας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους

10 Σεπτεμβρίου 2021
13:11
Κανένα σχόλιο

Η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων στην Προτεραιότητα 4 «Αύξηση της απασχόλησης και εδαφικής Συνοχής» με τίτλο «Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών»,

καλεί

τους μελετητές – γραφεία συμβούλων της Δυτικής Μακεδονίας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας την «Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος», που έχει αναρτηθεί στο https://forms.gle/Q9XG7aPh1TbP5vFr8 προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ενημερωτική εκδήλωση για την εν λόγω πρόσκληση.

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν οι προϋποθέσεις – δυνατότητες επενδυτικών ευκαιριών για τους δυνητικούς δικαιούχους από την Πρόσκληση, ο οδηγός εφαρμογής και τα Παραρτήματα, ενώ θα δοθούν και οι απαιτούμενες διευκρινήσεις για την ορθή υποβολή των αιτήσεων στήριξης από τους συμβούλους.

Η Πρόσκληση με τα Παραρτήματά της έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα :www ankoleader.gr και έχει καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο ΠΣΚΕ 10/11/2021.

Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΑΝΚΟ, Φον Καραγιάννη 1-3 Κοζάνη, Αίθουσα Συσκέψεων (3ος όροφος) και στην περίπτωση που η συμμετοχή είναι μεγάλη, θα προγραμματιστούν περισσότερες από μία συναντήσεις, ώστε να τηρούνται τα μέτρα προστασίας COVID.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.