Συνελήφθη 53χρονος σε δασική περιοχή της Καστοριάς για παράβαση της δασικής νομοθεσίας

11 Σεπτεμβρίου 2021
11:23
Κανένα σχόλιο

 

 

Συνελήφθη χθες (10-09-2021) το πρωί, σε δασική περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 53χρονος αλλοδαπός, για παράβαση δασικής νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και της λαθροϋλοτομίας, καθώς επίσης και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, οι ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν σε δύσβατη δασική περιοχή της Καστοριάς, κοντά στην Ελληνοαλβανική μεθόριο τον 53χρονο, να έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα και να έχει προβεί στην υλοτόμηση ξυλείας δρυός από δημόσια δασική έκταση, χωρίς άδεια της αρμόδιας δασικής αρχής.

Στην κατοχή του ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα υλοτομημένης ξυλείας -2- κυβικών μέτρων, -2- άλογα με -2- ξύλινα σάγματα και -1- αλυσοπρίονο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.