Εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

12 Σεπτεμβρίου 2021
19:12
Κανένα σχόλιο

Αφού ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά και σε όλους τους απόφοιτους που εισάγονται σε διάφορες Πανεπιστημιακές Σχολές καλή ακαδημαϊκή χρονιά, θέλουμε να καλέσουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο σχολείο μας στη Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου,να επικοινωνήσουν με το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο τηλέφωνο 2465023461 ή στα email   mail@gymmoussiatist.koz.sch.gr ή mousikoscholeiosiatistas@gmail.com

για να ενημερωθούν για τη διαδικασία και τις λεπτομέρειες. Το σχολείο μας είναι το δημόσιο σχολείο που συνδυάζει την παροχή γενικής παιδείας με τη διδασκαλία μουσικών μαθημάτων (ατομικών οργάνων αλλά και θεωρητικών μαθημάτων).

Ειδικά φέτος έχει ήδη στελεχωθεί με πολλούς μόνιμους  και αναπληρωτές καθηγητές μουσικής όλων των ειδικοτήτων και όλοι μαζί, νέοι και παλιοί καθηγητές, περιμένουμε τους μαθητές όλων των τάξεων για να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο της μουσικής.

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.