Γ. Αμανατίδης για τη διασφάλιση του εθίμου των καβαλάρηδων του Δεκαπενταύγουστου στην Σιάτιστα

14 Σεπτεμβρίου 2021
16:23

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την “ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ”.
✔ Προβλέπεται ρητά, όπως ενημέρωνα με Δελτίο Τύπου
(?https://rb.gy/qdfgne), το παρακάτω:
————————————————————————–
2. Απαγορεύεται η συμμετοχή, με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό, κάθε ζώου σε κάθε είδους παραστάσεις, μη εξαιρουμένων των εκπαιδευτικών παραστάσεων.
Ε͟κ͟δ͟η͟λ͟ώ͟σ͟ε͟ι͟ς͟ ͟μ͟ε͟ ͟σ͟υ͟μ͟μ͟ε͟τ͟ο͟χ͟ή͟ ͟ζ͟ώ͟ω͟ν͟ ͟σ͟τ͟ο͟ ͟π͟λ͟α͟ί͟σ͟ι͟ο͟ ͟τ͟ή͟ρ͟η͟σ͟η͟ς͟ ͟λ͟α͟ϊ͟κ͟ώ͟ν͟ ͟ή͟ ͟τ͟ο͟π͟ι͟κ͟ώ͟ν͟ ͟π͟α͟ρ͟α͟δ͟ό͟σ͟ε͟ω͟ν͟ ͟ε͟π͟ι͟τ͟ρ͟έ͟π͟ο͟ν͟τ͟α͟ι͟ ͟α͟π͟ο͟κ͟λ͟ε͟ι͟σ͟τ͟ι͟κ͟ά͟ ͟ε͟ά͟ν͟ ͟δ͟ι͟α͟σ͟φ͟α͟λ͟ί͟ζ͟ε͟τ͟α͟ι͟ ͟η͟ ͟ε͟υ͟ζ͟ω͟ί͟α͟ ͟τ͟ω͟ν͟ ͟ζ͟ώ͟ω͟ν͟ ͟κ͟α͟ι͟ ͟μ͟ε͟ ͟υ͟π͟ο͟χ͟ρ͟ε͟ω͟τ͟ι͟κ͟ή͟ ͟π͟α͟ρ͟ο͟υ͟σ͟ί͟α͟ ͟κ͟τ͟η͟ν͟ι͟ά͟τ͟ρ͟ο͟υ͟ ͟κ͟α͟θ͟’͟ ͟ό͟λ͟η͟ ͟τ͟η͟ ͟δ͟ι͟ά͟ρ͟κ͟ε͟ι͟α͟ ͟τ͟η͟ς͟ ͟ε͟κ͟δ͟ή͟λ͟ω͟σ͟η͟ς͟.͟
————————————————————————–
?Με την υπόψη πρόβλεψη αποτυπώνεται με σαφήνεια η συνέπεια του Αναπλ. Υπουργού κ. Πέτσα Στ. και στο θέμα αυτό. Γι’ αυτό τον ευχαριστώ.
✅ Διαβεβαιώνω ταυτόχρονα τους πολίτες του Δήμου Βοΐου ότι θα αγωνίζομαι για την περιοχή (τους αφορά άμεσα λόγω του εθίμου των καβαλάρηδων του Δεκαπενταύγουστου) όπως και για κάθε γωνιά του Νομού Κοζάνης.

8 σχόλια

  • Όταν θέλεις να γίνεις περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας… αρχίζεις τον αγώνα από τις περιοχές που είχες τους περισσότερους ψήφους. Οργανώνεις συμμαχίες στον Δήμο Βοιου και ασχολείσαι με τα… άλογα. Καλή επιτυχία.

  • στρίμωξε τους Δήμους όλου του Νομού να εφαρμόζουν τον Νόμο διαχείρισης των αδέσποτων……στην Κοζάνη αυτή τη στιγμή πενήντα ζώα υποφέρουν στο κρατητήριο του Δήμου Κοζάνης και όλοι είστε τάχα υπέρ των αδέσποτων ζώων και σας ενδιαφέρει τάχα η ευζωία τους

    αλλού ρά που έλεγε και ο μπαρμπαγιάννης

  • Και τώρα πια που διασφαλίστηκε το Έθιμο των Καβαλλάρηδων του 15Αύγουστου στην πατρίδα μου, αισθάνομαι πως λύθηκαν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματά μου !! Μα, τι ανακούφιση !!!

  • Άλλα έλεγες εσύ για το υπόψη νομοσχέδιο. Ότι για να διαμαρτύρονται όλοι αυτοί δίκιο θα έχουν.Τώρα που εξακολουθούν να διαμαρτύρονται θα το ψηφίσεις;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.