Ευχαριστήριο προς την Πολεοδομική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης!

7 Μαΐου 2017
17:32

Σήμερα, στους δύσκολους και έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ίσως φαίνεται δύσκολο να πει κανείς ευχαριστώ και μάλιστα σε δημόσια υπηρεσία,όμως νιώθω την ανάγκη, σαν ηθική υποχρέωση και ευγνωμοσύνη, να ευχαριστήσω δημόσια τους υπαλλήλους της Πολεοδομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κοζάνης, για την άμεση ανταπόκριση και οριστική λύση που έδωσε σ’ ένα θέμα το οποίο χρόνιζε και φαινόταν αδιέξοδο.

Το θέμα ήταν υγειονομικού ενδιαφέροντος ,με ελεύθερα λύματα σε ανοικτή αυλή γειτονικού οικοπέδου, πλησίον της οικίας μου, στην περιοχή των Αγίων Σαράντα στα Ηπειρώτικα Κοζάνης.

8 σχόλια

  • Φτάσαμε στο σημείο να ευχαριστούμε τις δημόσιες υπηρεσίες όταν κάνουν το αυτονόητο , τη δουλειά τους.

  • Είναι ωραίο να λες ευχαριστώ σε όποιον σε βοηθάει είτε είναι δημόσιος υπάλληλος είτε
    IΔιώτης.

    • 1.500 κατασχέσεις λογαριασμών χαμηλοσυνταξιούχων μόνο τον προηγούμενο μήνα από την εφορία για το χαράτσι στην πρώτη κατοικία! Υπάρχει και φιλότιμο!

    • Δεν ξέρω εάν το διάβασες
      `σ’ ένα θέμα το οποίο χρόνιζε`
      Δηλαδή για ένα θέμα υγειονομικού ενδιαφέροντος έπρεπε να περιμένει ένα χρόνο !!!!!!
      Εντυπωσιακό , μπράβο τους

  • Καλα η πολεοδομια.Οι αλλες υπηρεσιες επρεπε να κανει επικκληση εισαγγελεα οευχαριστων πολιτης για να ενεργοποιηθου ? Μήπως εινσι η καλυτερη μεθοδδος για να γινει το δημοσιο αποτελεσματικ??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.