14 στο Δήμο Κοζάνης, 37 στο Δήμο Εορδαίας, 2 στο Δήμο Βοΐου, 2 στο Δήμο Σερβίων & 1 στο Δήμο Βελβεντού τα 56 (της Τρίτης 14/9) κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες

15 Σεπτεμβρίου 2021
14:24

14 στο Δήμο Κοζάνης, 37 στο Δήμο Εορδαίας, 2 στο Δήμο Βοΐου, 2 στο Δήμο Σερβίων & 1 στο Δήμο Βελβεντού τα 56 (της Τρίτης 14/9) κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες

9 σχόλια

    • Οταν θα ειναι μπροστα παλι η Σουρδια θα το πουμε παλι και σε σενα η σε οποιον νιωθει ατρωτος επειδη εκανε το εμβολιο 😉

    • Στη Κοζάνη τι γίνεται οταν ολες τις προηγουμενες μέρες τα κρουσματα ειναι υψηλότερα εκει και λιγοτερα στην Εορδαια? Εκτος αν θεωρεις οτι επειδη η Κοζανη ειναι λιγο μεγαλυτερη τα 30 και τα 40 μονο στην Κοζανη ειναι λιγα

      • Όταν η Πτολεμαΐδα έχει περίπου 32.000 πληθυσμό σύνολο το να έχει η Κοζάνη 10.000 περίπου παραπάνω δεν είναι λίγο είναι το ένα τρίτο του πληθυσμού της Πτολεμαΐδας. Άρα είναι αρκετά μεγαλύτερη.
        Συν ότι τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών ήταν χειρότερα για την Πτολεμαΐδα. Σημασία όμως δεν έχει πόσα η Πτολεμαΐδα και πόσα η Κοζάνη αλλά πόσα η περιοχή. Κάποιοι πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν και να μην γίνονται αυτές οι ανόητες συζητήσεις.

        • Εννοειται οτι ειναι ανοητες αυτες οι συζητησεις και ουτε εγω τις θελω , αλλα αναγκαζομαστε να τις κανουμε γιατι καποιοι κουτοπονηρουληδες μη τους πω διαφορετικα… βγαινουν και τα θιγουν αυτα τα θεματα. Αν μια μερα η Εορδαια ειναι μπροστα σε κρουσματα εμφανιζεται η μιση Κοζανη εδω μεσα και κραζει λες και της φαγαμε το ψωμι και ζηταει αβυσαλλεα να μας κλεισουν μεσα , οταν ειναι περισσοτερα στην Κοζανη και η Εορδαια ειναι χαμηλοτερα τοτε ολοι οι Κοζανιτες εξαφανισμενοι. Αυτο βλεπω εγω καθε μερα σχεδον.

          Σαφως και σε ενα τετοιο σοβαρο ζητημα (δημοσιας) υγειας δεν κοιταει ο ιος περιοχες κλπ.. αλλα δεν μπορω ομως να ακουω και τον καθε κουτοπονηριδη να μου κουναει το δαχτυλο για να τηρουνται τα μετρα οταν αυτος στην ιδια του την πολη κανει τα ιδια και χειροτερα (Βλεπε γαμους , μαζωξεις και τα σχετικα..)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.