Χρήστος Ποντίκης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Σερβίων: “Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να ανακόψουν την πορεία της Δημοτικής Αρχής με διάφορα τερτίπια και τρικλοποδιές άλλο τόσο η Δημοτική Αρχή θα συνεχίζει να πράττει αυτά που πρέπει”

16 Σεπτεμβρίου 2021
11:37
Με ανάρτησή του στο facebook o  Χρήστος Ποντίκης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Σερβίωn σημειώνει: “Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να ανακόψουν την πορεία της Δημοτικής Αρχής με διάφορα τερτίπια και τρικλοποδιές άλλο τόσο η Δημοτική Αρχή θα συνεχίζει να πράττει αυτά που πρέπει!  Ευχαριστούμε το Τοπικό Συμβούλιο Λιβαδερού καθώς και όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν στις ασφαλτοστρώσεις”.

4 σχόλια

  • ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΥΕΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ…
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ….ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ…

  • Αυτοί οι “κάποιοι” όνομα δεν έχουν; Όλο έτσι λένε, κάποιος κάπου κάποτε τους κατηγορεί, τους βάζει τρικλοποδιές κλπ κλπ. Άμα δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου όμορφα και ωραία να παραιτηθείς.

  • ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
    Επιστολή – βόμβα ανεξαρτητοποίησης του Δημήτρη Ζάκη: “Οι μάσκες “κάποιων” τις τελευταίες μέρες έπεσαν! Οι διαχειριστές της εξουσίας βρήκαν συμμάχους πρόθυμους, καταλήφθηκαν από έπαρση αδιαφορώντας για τις τοπικές κοινωνίες. Από τη πρώτη μέρα ο κύριος Ελευθερίου θέλησε να επιβάλλει την αρχή του ενός ανδρός…Είμαι αντίθετος στην κατασκευή ΧΥΤΑΜ”

    https://kozan.gr/archives/322433

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.