MedPlace (Koζάνη): Ποικιλία γαντιών/μασκών σε νέες χαμηλότερες τιμές!!!!!

16 Σεπτεμβρίου 2021
16:58
Κανένα σχόλιο

Στο κατάστημα MedPlace επί της οδού Φιλίππου Β΄16 στην Κοζάνη, θα βρείτε νέες χαμηλότερες τιμές σε μεγάλη ποικιλία γαντιών, καθώς επίσης μεγάλη γκάμα μασκών FFP2 σε διάφορα χρώματα.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Ενημερωθείτε άμεσα στο 2461039333 , ή στείλτε μας email στο [email protected], για να σας στείλουμε προσφορά για ότι σας ενδιαφέρει!
Μην ξεχνάτε την προσφορά Back to School  έως -20% σε όλες τις μάσκες, με κωδικό maskes20 , ΜΟΝΟ για παραγγελίες online και δωρεάν παράδοση στον χώρο σας εντός πόλεως!

Στο κατάστημα μας επίσης  θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

ΟΞΥΓΟΝΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ, ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ-ΚΑΛΣΟΝ

Παράδοση κατ’οίκον κατόπιν συνεννόησης, στο τηλ. 2461039333 , τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Κάντε Like στις σελίδες μας στο Facebook/Instagram, για να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προσφορές.

https://web.facebook.com/medplace.gr

https://www.instagram.com/medplace.gr/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.