Εγγραφές στα τμήματα υποδομών του Απόλλωνα Πτολεμαϊδας

17 Σεπτεμβρίου 2021
12:11
Κανένα σχόλιο
Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ. Οι προπονήσεις γίνονται με την επίβλεψη εξειδικευμένων και καταξιωμένων προπονητών, σε ένα σύλλογο που έχει αποδείξει την διαχρονική αξία του στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Η Διοίκηση του Απόλλωνα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής επιδιώκοντας σταθερά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων. Σκοπός των ακαδημιών του Συλλόγου, είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών για το μπάσκετ, σε ένα υγιές μαθησιακό-αθλητικό περιβάλλον, επιτρέποντας παράλληλα στις μικρές αθλήτριες να απελευθερώσουν την φαντασία και το προσωπικό τους ένστικτο και να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους σε μία δημιουργική απασχόληση.
Για πληροφορίες και εγγραφές:
6977616889 Κα Παπαδημητρίου Έλενα και
6974083483 Κα Κρανιωτάκη Αντιγόνη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.