Βίντεο ερασιτεχνικής ποιότητας, φοιτητή το 2005, μέσα από λεωφορείο, που εκτελούσε τη διαδρομή ΤΕΙ Κοζάνης – κεντρική πλατεία Κοζάνης (Βίντεο)

18 Σεπτεμβρίου 2021
06:05

 

Βίντεο ερασιτεχνικής ποιότητας, φοιτητή το 2005, μέσα από λεωφορείο, που εκτελούσε τη διαδρομή ΤΕΙ Κοζάνης – κεντρική πλατεία Κοζάνης.

 

11 σχόλια

  • Τι να πρωτοπροσέξει κανείς ;
    Η ψυχολογία ενός παιδιού ξένου στην πόλη; η μοναχικοτητα, η ανία…
    Η ασχήμια της πόλης; η κακογουστιά; 5-6 χιλιόμετρα άθλιας αισθητικής πλην μιας όμορφης κόκκινης πόρτας λίγο πιο πάνω από τον Τσιωρα και
    1-2 ομορφα καταστήματα εκεί παρακατω. Τότε που ακόμη ήταν όλα ανοιχτά κ γεμάτα εμπορεύματα. Δυστυχώς αν δεν αντιμετωπιστει κατά μπλοκ η δομή του αστικού ιστού ώστε να υπάρχει σταθερή αρχιτεκτονική, η αισθητική δεν θα αλλάξει ποτέ.
    Σε τίποτε δεν διαφέρουμε από αθλιότερες χώρες γύρω μας.
    Αλλά για όλα απαιτείται ισχυρή και δυναμική τοπική αυτοδιοίκηση.
    Τρέχα γύρευε…

  • Ας ευχαριστήσουμε το παιδί που τράβηξε το βίντεο και το διέθεσε μετά από τόσα χρόνια και ας πάψουμε να γκρινιάζουμε.

    • Για σένα όλα καλά; η ψυχολογία, η ανησυχία και η αυτοκριτική της άθλιας πόλης μας είναι γκρίνια;;;; ε αν δεν βγήκες απ την πόλη ποτέ τουλάχιστον παρατήρησε πόλεις σε μια ταινία TV.

  • Αντι-Αουτλαριστης;; Μα πόσο ρατσιστής, τι ζήλια είναι αυτή προς τς Πόντιους; πόσο πίσω είσαι; δν θα πάμε πίσω στον Πόντο, σε λίγα χρόνια θα έρθουν οι Τούρκοι εδω κ θα ζήσουμε όλοι μαζί.

  • Δαμασκός χωρίς βόμβες….
    Τι να πρώτοζηλέψεις δεν ξέρεις..
    Τα χύμα τσιμέντα,τους σκουπιδοτενεκέδες,το πράσινο της διαδρομής,
    Τους τουρίστες;
    Χάρμα η πόλη
    Τζαλαλαμπάντ χωρίς μπούρκες μετά την έξοδο των Αμερικανών.
    Κοζάνη τόπος να ζεις;

  • Μια πόλη που δεν υπάρχει πια. Πόλη των ανθρώπων (περισσότερων φτωχών), της παρέας (μπέντια, κασμέρια, αλληλοβοήθειαν μέσα στη φτώχεια), των καπηλιών, των κελλαριών, των αμπελιών, των πανηγυριών, των εξωκλησιών, των ισναφιών κ.α. Πιο πολλά σε σχετικό άρθρο μου στο ιστορικό περιοδικό “Μοχλός”. Με αφορμή τη φώτο του video. Κάδοι πολλοί. “Κάδοι” για καπάκια γεμάτοι σκουπίδια, “Κάδοι” για αλάτι όπως και αυτός, αλλά κατά καιρούς με σκουπίδια. “Κάδοι” για ανακύκλωση γεμάτοι λογής λογής μπερδεμένα υλικά. “Κάδοι¨απορριμμάτων γεμάτοι ανακυκλώσιμα και φαγώσιμα υλικά για ανθρώπους και για ζώα, που πεινούν. Προς Θεού δεν ήμαστε ΖΩΑ, γιατί αυτά είναι σοφά δημιουργήματά Του. Δεν ήμαστε σκουπίδια, γιατί αυτά τελικά είναι πιο χρήσιμα από εμάς (βλέπε ΔΙΑΔΥΜΑ, Μπόμπολας κ.τ.λ.). ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (Γκάντι)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.