kozan.gr: Κάποιοι διαμαρτύρονται με τη συγκεκριμένη εικόνα άλλοι πάλι δείχνουν να διασκεδάζουν το θέαμα (Βίντεο)

19 Σεπτεμβρίου 2021
15:52

 

Το μπάνιο των αδεσπότων στους “καταρράκτες” της κεντρικής πλατείας Κοζάνης. Κάποιοι, γονείς κυρίως, διαμαρτύρονται με τη συγκεκριμένη εικόνα διότι πολλά μικρά παιδιά παίζουν με αυτά τα νερά, άλλοι πάλι δείχνουν να διασκεδάζουν το θέαμα και  χαίρονται το παιχνίδι των αδεσπότων, υποστηρίζοντας πως όσο δεν έχουν καμιά “δουλειά” τα αδέσποτα εκεί άλλο τόσο δεν έχουν καμιά “δουλειά” και τα παιδάκια να παίζουν με αυτά τα νερά.

14 σχόλια

  • Άνθρωποι χωρίς παιδεία …..
    Τα παιδιά σας και εσείς να πετάτε σκουπίδια να κατουράτε όπου να ναι αλλά τα σκυλιά σας πειράζουν !!!

    • Αν είχες παιδεία θα ήξερες ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αδέσποτα, Πολιτισμός είναι να μην υπάρχουν αδέσποτα που παλεύουν κάθε μέρα για νερό και τροφή. Πολιτισμός είναι η περίθαλψη και φροντίδα αυτόν τον ζώων και η μέριμνα να μην ξανά υπάρξουν αδέσποτα. Δεν είναι πολιτισμός να παίζουν παιδιά και ανεμβολιαστα αδέσποτα μαζί. Μια βόλτα σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες και θα δεις τι είναι παιδεία.

      • Σε αρκετές “μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες” τα αδέσποτα τα μεταφέρουν σε δομές και αν περάσει καιρός χωρίς να ενδιαφερθεί κανείς η επιλογή είναι η ευθανασία. Αλλά εδώ θεωρήθηκε “βάρβαρο” και δε νομοθετήθηκε…δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν.

        Από την άλλη όσο εγωιστικό είναι να μεγαλώνεις ζώα για να τα τρως εξίσου εγωιστικό είναι να τα εκτρέφεις για να σου κάνουν παρέα. Γιατί μωρέ τί άλλο θέλει ένα σκυλί?…να στηρίζεται η διαβίωση του σ’ ένα ον διαφορετικό από αυτό, που θα το στειρώνει και εν γένει θα το βάζει να ζει σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα.

        Κάντε επιτέλους εσείς οι “φιλόζωοι” αυτοκριτική.

        • Κάτι δεν κατάλαβες από αυτά που λέω και απαντάς σε λάθος άνθρωπο.
          Για να σε διευκολύνω λέω όχι στα αδέσποτα και ναι στην στείρωση.

  • Κοζάνη τόπος να ζεις με τον μαλουτα 40 χρόνια δήμαρχο τον σημανδράκο που θα τα μάζευε σε δύο μήνες και τον μιχαηλίδη να κοιτάει απ την εξέδρα αδιάφορα.
    Απλά ανίκανοι για αυτοδιοίκηση ικανοί για καρέκλα, εξουσία και φωτογραφίες.

  • Δήθεν φιλοσκυλοι που τα βασανίζουν κλεισμένα σε διαμερίσματα 60 τετραγωνικων και γαβγίζουν λυσσασμένα από την άνοια..για να το έχει η άλλη η γεροντοκόρη να κάνει γούτσου γούτσου το μωρό..τρελλαααα

  • Αυτα τα νερα ουτως η αλλως ειναι βρωμικα 2 χρονια τρεχουν εκει καθως και τα δοχεια αυτα ειναι βρωμικα δεν εχουν καθαριστει ποτε οποτε εαν τα παιδια παιζουν εκει τοτε οι γονεις τους φταινε . Τα σκυλια θελουν να δροσιστουν αφηστε τις μαγκες και τα παραπονα στον δημαρχο να διασφαλιστει η ευζωια των ζωων και να τιμωρηθουν οπως λεει ο νομος αυτοι που τα εγκαταλειπουν

  • Μπράβο στον Δήμο που έκανε την κεντρική πλατεία παιδική χαρά.
    Κάποτε το να βγεις στην κεντρική πλατεία σήμαινε επίσημη έξοδο για επικοινωνία και χαλάρωση και φυσικά υπήρχε και η κατάλληλη ένδυση.
    Ο πρόχειρος κόστος και η σαγιονάρες με τις Βερμούδες που κάνουν πασαρέλα όλο το καλοκαίρι ως επέκταση του μπαλκονιού και η χρήση ως παιδότοπος δείχνει ότι όλα καταρρέουν σε αυτή την πόλη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.