Αιμοδότες Κοζάνης: Eλπίδα ζωής στον 8ο Zήσειο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου

8 Μαΐου 2017
10:04
Κανένα σχόλιο

Ο αθλητισμός δίνει ποιότητα Ζωής, η δωρεά Μυελού των Οστών Δίνει ΖΩΗ!

Ιδιαίτερα ικανοποιητική η συμμετοχή στη Δωρεά Μυελού των Οστών, των δρομέων του επιτυχημένου 8ου Ζήσειου Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου στην Άνω Κώμη.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και ελπίζουμε να μας καλούν όλοι όσοι διοργανώνουν μαζικές εκδηλώσεις γιατί είναι ευκαιρία για ενημέρωση και σε προσωπικό επίπεδο.
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΙΟ – ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ για όσους μας έχουν ανάγκη.

  • link για το σποτάκι συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης: https://www.youtube.com/watch?v=j_4wgdpua9Q

ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΙΟ- ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Δότες.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                                       Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος                                        Διγκόλη Ζωή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.