Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Ακόμη περιμένουμε λύση με τα αδέσποτα… (Φωτογραφίες)

19 Σεπτεμβρίου 2021
21:22

 

Αυτή είναι η εικόνα της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης την Κυριακή 19/09 και ώρα 21:00. Μια πλατεία γεμάτη παιδάκια και οικογένειες και λίγο παραδίπλα καμιά δεκαριά αδέσποτα.Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

 

 

36 σχόλια

  • ο αντιδήμαρχος που έχει την αρμοδιότητα κοροιδευει τους πάντες στα μούτρα τους. κάθε φορά που τον ακούω λέει σε λίγες μέρες το λύνει. και εδώ και ένα χρόνο κοιμάται. πότε θα δαγκώσουν κανένα παιδάκι και δεν ξέρω μετά τι θα γίνει.

  • γι αυτό φεύγουν όλοι από την Κοζάνη μιλάμε για πολιτισμό , δουλειές φουλ , ανεργία δεν έχουμε …. ούτε επισκέπτης δεν έρχεται πια … τελειώσαμε !!!!! Ένα θέμα σαν αυτό με τα αδέσποτα και δεν μπορούν να το λύσουν φαντάσου τα πιο σοβαρά

  • Μην ενοχλείτε τον Λάζου, είναι πολύ απασχολημένος με το να λαμβάνει βραβεία εικονικής οικολογίας από φορείς που δεν έχουν έρθει ποτέ στην Κοζάνη!

  • Αγέλη… Όλοι ξέρουμε την συμπεριφορά μιας αγέλης δεν χρειάζεται χρειάζεται ναα είσαι ειδικός. Ελπίζω να μη γίνει κανένα κακό.

  • Ενότητα δεν θέλατε; φάγατε όλοι το παραμύθι με τα αδέσποτα και τα τσιγάρα πριν τις εκλογές, τώρα είναι αργά.. Ο Λευτέρης έφταιγε..

  • Ότι και να λέμε δεν ιδρώνει τ’αυτι τους. Η δημοτική αρχή είναι απούσα, θα γίνει παρούσα όταν θα έρχονται οι εκλογές…..!!!!!

  • Ήμασταν με παρέα στον ημιόροφο του ξενοδοχείου για καφέ και ξαφνικά άρχισαν να μαλώνουν τα σκυλάκια όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό σε πολλές περιπτώσεις…ομως δεν φταίνε αυτά !!! Το άσχημο είναι πως προκαλείται φόβος στους ανθρώπους και στις μητέρες με τα μωράκια που βγαίνουν βόλτα στην πλατεία !! Θα πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για να μη συμβεί τίποτα χειρότερο !!!! Αν οι “κύριοι” ήταν αρμόδιοι τέτοιες εικόνες δεν θα υπήρχαν !!!!

  • Ελατε και στα καϊλαρια να δειτε τι γινεται!!!! Ντροπη και αισχος μονο αυτο. Παντως αυτα στη φωτο ειναι κανισακια πως κανετε ετσι

  • Σύμφωνα με το νόμο ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον.
    Έτσι πέτυχε το lobby των σκυλοφιλων να διατυπωθεί ο νόμος.
    Τώρα που ο Κούλης έκανε καινούργιο νόμο, άλλαξε τη διατύπωση ή την άφησε ίδια;

  • Η Εισαγγελία γιατί δεν επεμβαίνει; πρόσφατα έβγαλαν πόρισμα δικής. Θέλουν να φτάσουμε και σε επόμενα;
    ο συμπαράστατης του πολίτη τι κάνει που τα βλέπει; τα ίδια συμβαίνουν σε πολλές γειτονιές και στο ΞΕΝΙΑ .
    Τι περιμένουν;

  • Στο πάρκο του αγιου Δημητρίου είναι δυο τρία κοβουν βολτες στην παιδική χαρα γαυγίζοντας, αντε ν αφήσεις παιδια να παιξουν …καλοταισμενα όποτε αφου έλυσαν το προβλημα τροφής αναπτύσσουν συμπεριφορες κυριαρχικές και κ τ’ επεκταση επικινδυνες

  • Ένας εκ της τριανδρίας, ο Σιμανδράκος, στις προγραμματικές δηλώσεις του συνδιασμού του είχε πει ότι το θεμα με τα αδέσποτα θα το ξεκαθάριζε σε 15 ημέρες

  • μια τα αφηνετε οταν δε σας χαλανε τη μοστρα η δε σας εξυπηρετουν στο κυνηγι η στη βοσκη και μετα λετε γιατι ειναι αδεσποτα. Προστιμο 100000 και φυλακη 10 χρονια σε οποιον εγκαταλειπει το σκυλι του οπως λεει ο νομος. Δε σας κανουν τιποτα μην ανυσειχειτε δε εχουν την ορεξη σας μην νομιζετε οτι ολος ο κοσμος γυριζει γυρω απο σας αμα δε τα πειραζετε δε σας κανουν τιποτα. Οδημος εαν δεν θελει να τα δωσει για υιοθεσια τουλαχιστον πρεπει να εγκαταστησει ποτιστρες ταιστρες που θα γεμιζουν καθε μερα και να εχει καποιο καταφυγιο. Τα σκυλια ειναι πολιτες της πολης αυτης και εχουν δικαιωματα . Οποιος κανει τον εξυπνο και λεει οτι δεν εχουν αξια τοτε του λεω οτι αυτος δεν εχει αξια και το παιδι του δεν εχει αξια για μενα γιατι ειναι σκουληκια με κακες ψυχες . Τα παραπονα σας στο δημαρχο υπαρχουν νομοι περνουν λεφτα για την ευζωια των αδεσποτων ζωων και η δημοτικη αστνομια αντι για ελεγχους κανει βολτες

    • Τι λες μωρέ??? Σε καμία πολιτισμένη κοινωνία δεν υπάρχουν αδέσποτα!!! Τριγυρνάνε σαν τις ιερές αγελάδες!!!!το τι μας ενοχλεί και τι όχι είναι δικό μας θέμα δε θα κάνεις εσύ διαχείριση του φόβου μας!! Άντε γιατί αρκετά πια με τον φασισμό σας!!

  • Μαζέψτε τα σκυλάκια και ξαμοληστε τα μέσα στο δημαρχείο 5 άνδρες φτάνουν άνετα….και όταν έρθουν πάλι εκλογές μην τους ξεχάσετε!! Βλέπεις γειτονικές πολειςνα αναπτύσσονται σαν τα Τρίκαλα με προοδευτικό κόσμο και αρχή ενώ η Κοζάνη απαξιώνεται κ βουλιάζει καθημερινά Κριμα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.