Πάρις Κουκουλόπουλος: “Κουβέντα δεν είπε ο Τσίπρας για τη ραγδαία συρρίκνωση της Δ. Μακεδονίας”

19 Σεπτεμβρίου 2021
22:15

Η ανάρτηση του Π. Κουκουλόπουλου στο twitter με αφορμή την παρουσία και τις δηλώσεις του Α. Τσίπρα στην ΔΕΘ.

12 σχόλια

  • Μιλάει και ο Πασοκοκουκουλόπουλος που το κομμα του απο εποχη Σημιτη μεχρι και το ’14 που συγκυβερνουσε με την νουΔΟΥΛΑ και το τοτε ΛΑΟΣ (που σημερα ειναι στη νουΔΟΥΛΑ οι πιο πολλοι) κατεστρεψε την περιοχη την ΔΕΗ και γενικότερα την Ελλαδα.

    • Τραβά ρε Μπουφόν !!! Εσυ από ποιο πολιτικο κόμμα προερχεσαι ? Μήπως από το ΠΑΣΟΚ ? Γιωργάκη συμμαζέψου έχεις καταντήσει ανέκδοτο .

      • τα τραβα και τα μπουφον να τα λες εκει που περνανε φελλε οχι σε μενα.
        καθε μερα δεν θα ασχολουμαστε με σενα.
        Αιντε…που θα μας κανεις και κριτικη τι θα λεμε. Ανεκδοτο εισαι εσυ και οι ομοιδεατες που ψηφιζετε ….. αυτον που ψηφιζετε ξερεις και μας εχει καταστρεψει 2 χρονια τωρα μην πω και πιο παλια παλι και σε ταραξω.

  • πράγματι δεν είπε για το 2015-19 όπως δεν είπε τίποτα για την περίοδο που ήσουν υφυπουργός του Σαμαρά τότε που η περιοχή έχασε το 40% είπε όμως για τα τρία στρατηγικά λάθη του Πασοκ η καλλίτερα ΚΙΝΑΛ (για να μην φαίνονται τα χρέη) α)απλή αναλογική β)πρέσπες γ)εργασιακά
    Πάρη σέρνεστε πίσω από τον Μητσοτάκη

  • Κουβέντα δεν είπε ο Κουκουλόπουλος για το πώς κατάντησαν το Πασοκ απ’ το 44% στο 5%. Για το πώς άλλαξαν ακόμα και το όνομα, για να μην πληρώσουν τα “δανεικά” κι αγύριστα. Θέλει θράσος για να μιλά ακόμα ο Κουκουλόπουλος κι οι όμοιοί του, που μας οδήγησαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ, σάρωσαν τα εισοδήματα στη Δυτική Μακεδονία, οδήγησαν χιλιάδες παιδιά στη μετανάστευση, αποφάσισαν την αντικατάσταση όλων των λιγνιτικών μονάδων με μονάδες αερίου και μοίρασαν χιλιάδες άδειες για αιολικά και φωτοβολταϊκά, εξαφανίζοντας βουνοκορφές και χωράφια.

  • Δεν ξέρω αν αδικώ τον κύριο υπουργό.
    Έψαξα αλλά δεν κατάφερα να βρω δήλωση του, για τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη το προηγούμενο Σάββατο στην ΔΕΘ, ή μήπως από την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης δεν δημιουργείτε θέμα για την Δυτική Μακεδονία

  • Έχει μυαλό ο Παρης ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ !!!! Σιγά μην τρέχει πίσω από τον πινοκιο που λέγετε Αλεκσης Τσιπρας . Παντού και πάντα θα τον κράζει ,όπως φυσικά ο κάθε υγιής Ελληνικός νους .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.