kozan.gr: Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης έκανε αποδεκτό το αίτημα της 9ης Ταξιαρχίας για προσωρινή μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την οδό Ιπποκράτους στην οδό Παλαιολόγου, προκειμένου να εκτελεστούν κάποιες εργασίες στο κτήριο της ΛΑΦ

20 Σεπτεμβρίου 2021
20:41

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, στη σημερινή του συνεδρίαση, έκανε αποδεκτό το αίτημα της 9ης Ταξιαρχίας για προσωρινή μεταφορά της πιάτσας των ταξί (κάποιες μέρες) από την οδό Ιπποκράτους στην οδό Παλαιολόγου, προκειμένου να εκτελεστούν κάποιες εργασίες στο κτήριο της ΛΑΦ. Πάντως, πρέπει να διευκρινιστεί πως από την πλευρά των ταξί, όλο το προηγούμενο διάστημα, υπήρχε η διαφωνία ως προς την προσωρινή μεταφορά στην οδό Παλαιολόγου κι υπήρχε το αίτημα για την κεντρική πλατεία Κοζάνης από την πλευρά της Εθνικής Τράπεζας.

3 σχόλια

  • Η πλευρά της Εθνικής είναι η βιτρίνα του κέντρου μας. Τα ταξί όμως δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία. Επίσης ας μιλήσει κάποιος στην Εθνική για το απαράδεκτο σωμόν δίπλα στην ώχρα. Έλεος με το καρακιτσαριο. Οι πρόγονοι μας έκαναν αριστουργηματα. Εμείς μόνο να τα εξαθλιωνουμε μπορούμε. Ακόμη κ το μελανί των οροφών το χάλασαν σαν απόχρωση. Ντροπή. Ποιος τα κάνει αυτά;

  • Όπως φαίνεται οι έχοντες εξουσία του τόπου μας δεν χρησιμοποιούν ταξι ( νέοι άρχοντες παλιοι ζητλαραιοι λέει ένα ρητό του τοπου μας )δεν γνωρίζουν ότι σε όλες τις πόλεις του κόσμου το ταξι βρίσκετε στο κέντρο αυτών για να είναι εμφανή και προσβάσιμο σε όλους!! Παρόλο αυτά η πολιτεία αγνοεί 100 οικογένειες που προσπαθούν καθημερινά να βγάλουν το μεροκάμματο τους για να ζήσουν και αγνοεί πολλούς πολίτες που καθημερινά εξυπηρετούνται από τα ταξι και τα τοποθετεί σε ένα στενό που ανάθεμα αν γνωρίζουν ακόμα και οι ίδιοι που είναι αυτό. Ελπίζω όταν θα έρθει η ώρα να ζητήσουν από τον κλάδο την ψήφο του ο κλάδος να τους γυρίσει και αυτός την πλάτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.