kozan.gr: Άμεση αντίδραση του Προέδρου του Σωματείου Ταξί Κοζάνης Αντώνη Γαλάνη στο kozan.gr: “Αν επιμείνουν, για την οδό Παλαιολόγου, θα προβούμε σε κινητοποιήσεις”

20 Σεπτεμβρίου 2021
21:03

 

Με αφορμή την απόφαση που έλαβε, το βράδυ της Δευτέρας 20/9, το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, για προσωρινή μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την οδό Ιπποκράτους στην οδό Παλαιολόγου (διαβάστε εδώ περισσότερα), το kozan.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ταξί Κοζάνης Αντώνη Γαλάνη, ο οποίος, μας ανέφερε: “Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε να μεταφερθούμε προσωρινά στην οδό Παλαιολόγου διότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ακατάλληλος για να δημιουργηθεί, έστω και προσωρινά, πιάτσα των ταξί. Εμείς, ως Σωματείο, θα επιδιώξουμε να συναντήσουμε τον Δήμαρχο Κοζάνης, ακόμη κι αύριο, και στην περίπτωση που επιμείνει για την οδό Παλαιολόγου θα προβούμε σε κινητοποιήσεις”.

kozan.gr

8 σχόλια

  • Η πιάτσα των ταξί εκεί που είναι είναι βολική και για τους οδηγούς με άμεση πρόσβαση στη Παύλου Μελά και για τους επιβάτες. Τώρα άμα είναι να μεταφερθεί εκεί που ήταν παλιά στη Εθνική τράπεζα δίπλα είναι το καλύτερο μέρος . Και πάλι βολεύει λίγο. Βέβαια πρέπει ολος ο δρόμος να δεσμευτεί αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα γιατί ούτως η άλλως δε χρησιμοποιείται πολυ

    • Η αισθητική δε σε νοιάζει. Ε τότε ας το κάνουμε οτιδήποτε αυτό το σημείο που είναι η πρώτη εικόνα της πλατείας. Πάτε καλά;;;;

  • Δεν πρέπει να κοιτάμε τι βολεύει σε μια δημοτική αρχή,αλλά τι βολεύει το επιβατικό κοινό! Αυτό σημαίνει όσο πιο κεντρικά γίνεται!Σε λίγο θα μας πουν ότι και η περιοχή ΟΣΕ,είναι στο κέντρο!

  • Είναι ευκαιρία να μεταφερθεί η πιάτσα στην πλευρά της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία. Ούτε Ιπποκράτους βολεύει ούτε Παλαιολόγου γτι απλά δε θα φαίνονται..
    Χρειάζεται άμεσα επίλυση του χρόνιου προβλήματος που έχει δημιουργηθεί σε ταξιτζήδες από την εποχή του Λ.Ιωαννίδη

  • Απαράδεκτο να τοποθετηθούν στην Εθνική. Έλεος! Τα ταξί θα βλέπουμε φάτσα κάρτα; κι επιπλέον υπάρχει η ρύπανση για τους καθιμενους στην πλατεία κ για τα παιδιά. Ούτε συζήτηση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.