Αρρυθμία στην υδροδότηση σε τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ του Δήμου Κοζάνης

21 Σεπτεμβρίου 2021
12:16

Η ΔΕΥΑ Κοζάνης πληροφορεί τους πολίτες που διαμένουν στις τοπικές κοινότητες ΛΕΒΕΝΤΗ, ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ, ΑΥΓΗΣ, ΒΟΣΚΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ, ΚΑΠΝΟΧΩΡΙΟΥ, ότι λόγω της σοβαρής βλάβης που παρουσιάστηκε στην γεώτρηση από την οποία υδροδοτούνται είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αρρυθμία στην ομαλή υδροδότηση τους.

Η ΔΕΥΑΚ φροντίζει για την αποκατάσταση του προβλήματος που θα δημιουργηθεί έτσι ώστε αυτό να ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατόν και η αρρυθμία στην υδροδότηση των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό διάστημα.

Ο χρόνος αποκατάστασης εκτιμάται σε δυο βδομάδες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

Ένα σχόλιο

  • Ε δεν πάτε καθόλου καλά.
    είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αρρυθμία στην ομαλή υδροδότηση τους για δύο βδομάδες? μα καθόλου καλά δεν πάτε.
    έχουν γίνει τα χειρότερα χωριά του δήμου και μύτη δεν άνοιξε.
    πρόεδροι ανύπαρκτοι, θέλεις απο χόρτα? θέλεις απο σκουπίδια?
    θέλεις απο μπάζα? θέλεις απο δρόμους? θέλεις απο ρέματα? τι θέλεις και δεν υπάρχει ήρθε και το νερό.Για ποιά γεώτρηση μιλάμε όλοι ξέρουμε απο που έπερναν νερό τα χωριά και τώρα γιατι γεώτρηση? δεν μας φτάνει?. κατά τα άλλα είμαστε δήμος κοζάνης. πληρώνουμε τις ίδιες εισφορές με την κοζάνη. για ποιό λόγο?
    θα τολμούσαν να πουν στους πολίτες της κοζάνης για δύο βδομάδες? θα έτρωγαν ξύλο.
    και επειδή κάτι ακούγεται ότι το μεσημέρι θα μοιράσουν εμφιαλωμένα ας το σκεφτούν καλά πριν τα φέρουν. να τα κάνουμε τί? τόσο τόσο έχουμε να αγοράσουμε. ας σκεφτούν να δουλέψουν μέρα νύχτα να …….αποκαταστήσουν την ΣΟΒΑΡΗ βλάβη.
    Αιντε το έχετε τερματήσει.
    Υ.Γ. Απο πότε παρουσιάστηκε η βλάβη? το νερό που καταναλώθηκε είναι επικίνδυνο? και αν όχι γιατί τοτε τα εμφιαλωμένα?
    (παρακαλώ να δημοσιευθεί)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.