Πτολεμαΐδα: Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας ο δήμος Εορδαίας τοποθέτησε σπιτάκια και δοχεία σίτισης – νερού για τα αδέσποτα δωρεά του ΑΔΜΗΕ

21 Σεπτεμβρίου 2021
22:53

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας ο δήμος Εορδαίας τοποθέτησε σπιτάκια και δοχεία σίτισης – νερού για τα αδέσποτα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, δωρεά του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας).

16 σχόλια

      • ρεσιτάλ ανικανότητας είναι όταν κορόιδεψες , δε μπορείς ή δε θέλεις να κάνεις αυτό που υποσχέθηκες για να εκλεγείς και τώρα τα σπιτώνεις σε δημόσιο χώρο ,εσύ καλύτερα να συναναστρέφεσαι με ζώα ,αυτοί είναι έτσι κι αλλιώς τελειωμένοι, ο κόσμος της εορδαίας τους ψεύτες τους στέλνει σπίτια τους !

    • Και τα περιστέρια κάπου χέ…ν.
      Και γενικά όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί εκτός του ανθρώπου τα κάνει έξω από ότι νομίζω.
      Μπορούμε, αν σε βολεύει, να εξαφανίσουμε όλο το ζωικό βασίλειο από την πόλη έτσι ώστε μετά να βλέπεις μόνο τα χρωματιστά σκουπίδια που πετάν οι άνθρωποι κάτω.

    • Επίσης μιας που είπες για ακαθαρσίες σε προτρέπω να μπεις σε χθεσινό άρθρο του ίδιου ενημερωτικού site με ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:21μμ ή απλά εδώ: http://kozan.gr/archives/364578
      Αυτές τις ακαθαρσίες από τα σκεπτόμενα όντα ποιος τις μαζεύει;

  • τα ζώα είναι και αυτά στον χώρο τους, όπως και εμείς!! Μπορούμε να συμβιώσουμε με σεβασμό προς τα ζώα και τις ανάγκες τους. Και αν μας ενοχλούν οι ακαθαρσίες τους, δεν θα μας πείραζε πιστεύω ο καθένας στην γειτονιά του να φροντίζουμε και λίγο την καθαριότητα. Αν μιλήσετε με κάποιον υπάλληλο καθαριότητας θα σας πει άλλωστε οι ακαθαρσίες αν προέρχονται από τα ζώα ή από τους πολίτες!! Ας μην τα περιμένουμε όλα από τον Δήμο. Συγχαρητήρια στον Δήμο Πτολεμαΐδας. Μακάρι αυτό να γινόταν και στον Δήμο Κοζάνης που ζω εγώ!

    • ο χώρος τους δεν είναι μέσα στην πόλη αδέσποτα, ο νομοθέτης μάλλον νομοθέτησε σε θερινό τμήμα όπου παρευρίσκονταν ελάχιστοι και βαλτοί,να τα πάρετε στα σπίτια σας εσείς οι και καλά συμπονετικοί του πληκτρολογίου και του φάτσαμπουκ και να δουλεύετε για να τα ταίζετε!

  • Παγκόσμια πρωτοτυπία , σε κανένα Κράτος τού κόσμου δεν υπάρχει , πόσο άλλον σε άλλα . Παραδίδουμε πολιτισμό , εμπρός λοιπόν να δημιουργήσουμε και τουαλέτες , που ξέρεις σιγά σιγά θα μάθουν . !!
    Βέβαια το ότι είμαστε το μοναδικά Ευρωπαϊκό κράτος στο οποίο ο εχινόκοκκος ευδοκιμεί κανονικά δεν μας ενδιαφέρει .!!!
    Πόσο λάθος είμαστε, από την ζωοφιλία περάσαμε στην λανθάνουσα κυνοφιλία …. !!!

  • Η αλήθεια και το σωστό είναι κάπου στην μέση όσων γράφονται…αλλά και ο φίλος που έγραψε για αρκούδος κυλά έχει δίκιο?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.