Λαζαρίτσα Σπυρίδου: “«Πνεύμα» σύγκρουσης και διαμάχης με το ηθικό;”

22 Σεπτεμβρίου 2021
12:49

 

Τη δοξαριά δεν την καρπώνεται η πονηριά ,ούτε ο δόλος και σε καμιά περίπτωση το ανήθικο. Την κατακτά αυτός που πορεύεται με σεβασμό στο συνάνθρωπο, που στέκεται ταπεινά απέναντι στη δόξα του, αυτός ,που ο βίος του είναι ενάρετος και αξιέπαινος.

Η Στέλλα Τζικανούλα και ο Χρήστος Γυλτίδης, την έκαναν κτήμα τους και χαίρουν τον απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας.

Ο κόπος τους ! τροφή για περισυλλογή

Ο δρόμος τους! ανήφορος στη κορυφή.

ΟΙ επιτυχίες τους! τρόπαια όλων μας.

Πως μπορεί να γκρεμιστεί αυτό?

Ποιος μπορεί να το αλλάξει?

Ποια πράξη και ποια συμπεριφορά μπορεί να ταράξει τέτοιες ζωές?

Είναι τόσο μικρά όλα αυτά που τους προκαλούν …μπροστά στο μεγαλείο του

« ευ αγωνίζεσθε»!!! άλλωστε οι αξίες αυτές, δεν διαπραγματεύονται.

Κοντολογίς:

Όλοι εσείς… που βάλατε στο στόχαστρο με άδικο τρόπο, Άξιους ανθρώπους, για άλλη μια φορά βιαστήκατε με σπουδή και χωρίς προσοχή.

Κύριε Δήμαρχε Σερβίων!

Οι κανονισμοί των αθλημάτων … ορίζουν τα όρια μας στην κοινωνία.

… Και να θυμάστε! η σφυρίχτρα του διαιτητή… ορίζει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

…Και μη ξεχνάτε! Το χρονόμετρο… ορίζει την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Λαζαρίτσα Σπυρίδου

 

 

 

4 σχόλια

  • Αξιοκρατία; Αλήθεια; Για ποιόν; Για εσάς και για τα παιδιά σας μόνο; Γιατί και εμεις κουραστηκαμε και παλέψαμε, αλλά έτυχε να βρουμε στο τιμόνι αυτού του Δήμου πριν χρόνια καποιον κύριο με το ίδιο επίθετο με την κυρία Τζιγκανουλα, που μόνο την αξιοκρατικος δεν ήταν. Κάποιες συμπεριφορές όντως δεν μπορούμε να τις ξεχάσουμε. Και εμείς αξιοι ημασταν. Χωρίς να έχουμε πλάτες και επωνυμους γονείς.

  • Φυσικά και ΠΟΛΙΤΙΚΟ το θέμα τι είναι κουτσομπολιό; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝ; ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΕΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.