kozan.gr: Α. Εξαδάκτυλος: “Για τη Βόρεια Ελλάδα θα το πω έξω από τα δόντια. Όποιος για τον εμβολιασμό του συμβουλεύεται τον Πνευματικό του έχει πιθανότητα να συναντήσει πιο σύντομα το δημιουργό του”

23 Σεπτεμβρίου 2021
18:45

“Για τη Βόρεια Ελλάδα θα το πω έξω από τα δόντια. Όποιος για τον εμβολιασμό του συμβουλεύεται τον Πνευματικό του έχει πιθανότητα να συναντήσει πιο σύντομα το δημιουργό του”. Aυτό ανέφερε πριν από λίγο, μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

87 σχόλια

    • Η άποψη ενός πλαστικού χειρούργου με ονοματεπώνυμο που βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεια είναι σοβαρή. Η άποψη ενός ανώνυμου ψεκασμένου σχολιαστή είναι γελοία.

          • Καλυτερα ψεκασμενος πάρα πειραματόζωο. Ελπιζω να το εμφανίσεις κοζαν γιατί έστειλα και άλλο για πειραματόζωα αλλά η Δημοκρατία στα μέσα θυμίζει άλλες εποχές. Τα λεφτά είναι πολλά έτσι.

          • Το χειρότερο είναι να είσαι ψεκασμένο πειραματόζωο του φατσοβιβλίου! Εκεί να δεις πόσα λεφτά βγάζουν από πρόβατα σαν εσένα που νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος ενώ σε παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο!!!!!

      • Και τι σημαίνει αυτό…??? Ποιος συνεχίζει να ενημερώνεται για τα “ιατρικά πειράματα ” ένας που ειδικεύεται στην ΙΟΛΟΓΙΑ η ένας που τα “χοντροοικονομαει’ από τις πλαστικές των ελιτ….???? έχει σούπα το βράδυ…

        • Είναι Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, και αυτό σημαίνει ότι έχει την εκτίμηση της Ιατρικής Κοινότητας που τον ψηφίζει. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Και αν βγάζει χρήματα από το επάγγελμα του είναι τιμή του και δεν σου πέφτει λόγος! Φάε τώρα ψεκασμένο σανό από το φατσοβιβλίο!!!!

  • Για όποιον συμβουλεύεται τον πνευματικό του η συνάντηση με τον Δημιουργό του δεν είναι τιμωρία όπως φαίνεται να είναι για τον εξαδάκτυλο και τους μη έχοντες ελπίδα.

  • να σου θυμισω τι ελεγες περυσι,οτι με την μια δοση θα ειμαστε καλλυμενοι,οτι το ποσοστο καλυψης θα ειναι 95 τοις εκατο ,οτι θα επιστρεψουμε στην λεγομενη κανονικοτητα το καλοκαιρι του 2021 και τωρα μας λετε λογω μεταλλαξεων οι οποιες παρεπιπτοντως προερχονται απο αυτους που εχουν κανει το εμβολιο,οτι χρειαζετε και 2 και 3 δοση

  • Όποιος για τον εμβολιασμό του συμβουλεύεται τον Πνευματικό του….
    Με ποιό δικαίωμα κάνετε εισβολή σε ένα χώρο από τον οποίο έχετε πάρει διαζύγιο ;

  • Xaxaxax,αυτοί εκεί στην περιφέρεια έχουν πολύ γέλιο. Δεν κοιτάνε καθόλου τα χάλια τους.
    Αντιπεριφερειάρχες χωρίς καμία μα καμία αρμοδιότητα.
    Έργο μηδέν.
    Σχέδιο για την ανάπτυξη της περιοχής μετά το κλείσιμο των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ανύπαρκτο.
    Επενδυτικές κινήσεις, πουθενά.
    Στο πεδίο της υγείας τώρα, στο έλεος του Θεού. Καμία μα καμία ενέργεια. Θέλετε covid, θέλετε γενική υγεία, η περιφέρεια πουθενά. Ευτυχώς που έχουμε ιατρούς που μπορούν να προλάβουν καταστάσεις.
    ΚΑΣΑΠΙΔΗ φύγε, δεν μπορείς. Πάρε και τους άλλους μαζί σου που ακόμα νομίζουν ότι η έκθεση είναι πετυχημένη.

    • Τι να κάνουν οι αντί….αφου όπως καταγγέλλουν κρυφίως δεν μπορούν να δουν κατ’ιδίαν τον Περιφερειάρχη για διάφορα θέματα!!!!

  • Βρε πρεμούρα που τους έπιασε ξαφνικά όλους για την υγεία μας και για το πόσο θα ζήσουμε!
    Αν σας ένοιαζε φίλτατε εσάς και τις παρέες που κυβερνούσαν την χώρα τόσα χρόνια η ζωή μας και η υγεία μας, είχατε την δυνατότητα να την βελτιώνατε από όλες τις απόψεις… Εγώ μια φορά τόσα χρόνια δεν είδα να είναι η υγεία μου η βασική σας ανησυχία, πιο πολύ για μιζαδόρους, σκάνδαλα, διαφθορά και υποβάθμιση της χώρας έβλεπα και άκουγα… Κομπλεξικός ψέκας θα είμαι μάλλον!

    • Αιώνιος μπαρουφολογος, κομμάτοσκυλολογος, ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΡΕΕΕΕ! άσε και κανένα θέμα χωρίς σχόλιο. Θα σταματήσουμε να διαβάζουμε τα σχόλια εξαιτίας σού.

    • Ανοησίες χωρίς σκέψη, ότι σου πει ο αρχηγός σου έτσι; Να τον φωνάξεις να σου κρατάει το χέρι αν κολλήσεις μικρέ Γιωργάκη.

    • Δεν είναι πολιτική όλα τα θέματα ρε άνθρωπε, όταν έρθουν εκλογές θα μιλήσουμε για να βγάλεις το μένος σου, πραγματικά συμφωνώ με όσους λένε ότι είσαι ανόητος!

      • Εντωμεταξύ δεν γνωρίζει και δεν κατάλαβε ούτε ένας από εσάς τα τέσσερα “σαϊνια” παραπάνω τον λόγο που το έγραψα και τρέξατε να με βγάλετε κομματόσκυλο, πως γράφω λέει ο άλλος σε κάθε άρθρο, πως λέω ανοησίες χωρίς σκέψεις και καταλήγουμε στο ότι είμαι ένας ανόητος και έχω μένος!
        Ας τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ένα ένα, αρχηγό δεν έχω εγώ αλλά μάλλον έχετε εσείς και ζορίζεστε όταν τον θίξουμε, κομματόσκυλο δεν ήμουν και δεν θα γίνω γιατί αυτά μας κατάντησαν έτσι, σχολιάζω σπάνια γιατί έχω και καλύτερες δουλειές να κάνω και όσο για το αν είμαι ανόητος ή όχι και αν όλα τα θέματα είναι πολιτικά έχεις δίκιο είμαι ανόητος γιατί η πλειοψηφία έχει κοντή μνήμη και θυμάται ότι την βολεύει, γιατί να κάθομαι και να σκέφτομαι διάφορα αφού όλοι είστε φωστήρες και θα πάτε να το ρίξετε πάλι δεξιά αριστερά στα ίδια κοπρόσκυλα που τόσα χρόνια έχουν εξαθλιώσει μια ολόκληρη χώρα και τους πολίτες της! Το σύστημα υγείας δεν το κατάντησα έτσι εγώ και τους γιατρούς δεν τους έδιωχνα εγώ στο εξωτερικό ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ… δεν είναι όμως πολιτικά θέματα αυτά έχετε δίκιο μένος έχω! Ας περιμένω τις εκλογές και γενικά ας μιλάω κάθε 4 χρόνια αφού τα μηρυκαστικά τον υπόλοιπο καιρό θέλουν να κοιμηθούν!
        Α και αν κουράζεσαι αγορίνα μην τα διαβάζεις δεν θα σου κόψω και τον μισθό…

        • Καλά είπα εγώ… Ατελείωτες λέξεις να δικαιολογήσεις αυτό που καταλάβαμε πολύ εδώ μέσα ότι είσαι. Κομματοσκυλο που αφιερώνεις ατελείωτες ώρες να γράφεις γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο στην ζωή να κάνεις είτε όντως σου κόψανε μισθό. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί όπως λες και εσύ είσαι φελλός! Άντε γεια και περαστικά!

          • Θα το θέσω διαφορετικά και με λίγες λέξεις μόνο για εσένα.
            Δεν φταίει η αριστερά και η δεξιά, ο καπιταλισμός και ο κομμουνισμός, ο Κούλης και ο Αλέξης.
            Φταις εσύ και εγώ.
            Εσύ γιατί φανατίζεσαι και υπερασπίζεσαι άνευ λόγου όλους αυτούς και εγώ γιατί νομίζω πως έχεις επίγνωση του τι κάνεις.
            Αν πάλι έχεις επίγνωση του τι κάνεις τότε δεν μιλάμε για φανατισμό αλλά για επαγγελματισμό. Good job

        • Αλήθεια πιστεύεις ότι σχολιάζεις σπάνια? Μας δουλεύεις ρε Γιώργη? Κάθε μέρα βρίζεις τους πάντες και τα πάντα που έχουν άλλη άποψη από εσένα.

          • Ποιον ακριβώς έβρισα ρε συ Γιωργάκη και το λες σε κάθε σχόλιο σου? Ποια είνα τα σχόλιά μου κάθε μέρα που βγάζω μένος εναντίων άλλων σχολιαστών για τις απόψεις τους? Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να προσπαθεί να βγάλει βρόμα ακόμη και για άγνωστους σχολιαστές στο ίντερνετ! Όπου δείτε σχόλιο που δεν σας αρέσει πέφτετε δέκα δέκα και θα μας βγάλετε όλους τους υπόλοιπους κομπλεξικούς!
            Αν μπορείς και αφού με γνωρίζεις τόσο καλά στείλε μου σε παρακαλώ με ένα mail τα σχόλια μου από τα άρθρα που “βρίζω” όσους έχουν αντίθετοι άποψη… Θα χαρώ να τα διαβάσω πίστεψέ με!

    • Σε συνέχεια της ερώτησης σου , για τον ποιον έβρισες εσυ ? Που γράφεις στο τελευταίο σχόλιο σου . Σου θυμίζω μερικές από τις καθημερινές βρισιές σου : Φελλέ, ΝΔουλικά, φανφάρα , φάτε μπλε σανό , μπεμπεεε μπλε πρόβατα, .Επίσης σεξιστικά του τύπου λες τον Μητσοτατάκη Κούλα. Επιμένεις ακόμα ότι δεν βρίζεις ?

      • Βασικά ναι επιμένω πως δεν βρίζω (δεν είμαι πίθηκος!) γιατί όλα τα παραπάνω δεν τα έχω γράψει ποτέ σε κανένα από τα σχόλιά που γράφω κατά καιρούς οπότε το πιο πιθανό είναι να αναφέρεσαι σε κάποιον άλλο! Επίσης ποτέ δεν γράφω σχόλια μόνο για την ΝΔ μιας και αναφέρομαι σχεδόν πάντα σε όσους κυβέρνησαν και συνεχίζουν να κυβερνούν ακόμη και φυσικά δεν μιλάω ποτέ για πρόβατα εκτός αν κάποιος μου απαντήσει επιθετικά και προσπαθήσει να με προσβάλει χωρίς λόγο (όπως και έκανα και παραπάνω που ανέφερα κάτι για μηρυκαστικά)! Τέλος τον Κυριάκο τον έχω πει μόνο Κούλη και ποτέ Κούλα οπότε δεν θα με βγάλεις και σεξιστή!

      • Δεν βγάζεις άκρη με αυτόν τον τύπο ρε φίλε μην το παλεύεις τον ξέρουμε όλοι και γελάμε μαζί του. Οι περισσότεροι δεν μπαίνουμε στο κόπο να ασχοληθούμε πλέον. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, ίδια συμπεριφορά, ίδια φρασεολογία.

  • Ντροπή κύριε Εξαδάκτυλε. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να σχολιάζεται και να κρίνεται κανέναν άνθρωπο για τα πιστεύω του για το δικαίωμά του. Ντροπή και σε όσους ανέχονται τόση κακία.

  • 19 μηνες κοντεύουμε… Καμία ΜΕΘ κάνατε? αυτές που δωρήσανε τις ανοίξατε? οι κινεζοι σε μια βδομάδα έχτισαν ολόκληρο νοσοκομείο..
    εμείς 2 χρόνια τι κάναμε? αντε μη πω…

  • Δυστυχώς κάθε μέρα θρηνούμε ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας, και αιτία είναι η ψεκασμένη βλακεία που μας δέρνει.

  • Όταν βλέπεις την κυβέρνηση να ενδιαφέρεται με τέτοια μανία για σένα, κουμπώσου ξανά και ξανά!

    Κι όσο για τη Βόρεια Ελλάδα, κάποιοι συμβουλεύονται τον πνευματικό τους. Στη Νότια Ελλάδα όμως δεν μας είπε, ποιον συμβουλεύονται; Το Μητσοτάκη, τον Πορτοσάλτε ή μήπως τη Τζούλια;

  • Ανώνυμε 19:41, φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι πως δεν διαφέρεις και πολύ από εκείνους τους τύπους που πήγαν και έπεσαν στους δίδυμους πύργους, εε….

  • ολοι καποια στιγμη θα συναντησουμε τον Δημιουργο μας.Το θεμα ειναι τι θα εχουμε να του πουμε.Οσο για τους “επιστημονες” ξυδακι αν δεν γουσταρετε την Ορθοδοξια

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Η ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ.ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΥΟΒΟΥΝΟ.

    • Είναι αθλιότητα να κάνεις αναφορά σε πνευματικό χωρίς να σε προκαλέσει κανένας. Κακομοίρικο ξεπεσμένο σαπρόφυτο πόσο φαρμακωμένος είσαι απ΄ τη ζωή σου ;

  • Εύχομαι να επιτρέψετε στις εκκλησίες να πραγματοποιήσουν Λιτανείες όπως και παλαιότερα όταν υπήρχαν πανδημίες γίνονταν Λιτανείες και ο ιός έπαυε μπορείτε να μας απαντήσετε γιατί δεν το επιτρέπετε

    • Παλαιότερα γίνονταν λιτανείες επειδή δεν υπήρχε τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας. Τώρα υπάρχει εμβόλιο που αποτρέπει τη βαριά νόσηση! Κάντε όλοι το εμβόλιο για να τελειώνουμε!

      • για να τελειώνουμε!

        θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι εμβόλιο που έχει 5ο% κάλυψη και κάτω δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία του. Εδώ έπεσε στο 39% και, αντί να αποσυρθεί, γίνεται υποχρεωτικό. Τι δεν καταλαβαίνετε;

        • Αν το είχατε κάνει όλοι όταν έπρεπε, δε θα εμφανιζόταν η Δ’ Μετάλλαξη. Τα κάνατε μαντάρα με την αυτοκαταστροφική ανοησία σας. Ευτυχώς έρχεται το νέο ρυνικό εμβόλιο και το φάρμακο σε υπόθετο μπας και σωθεί η ανθρωπότητα από την ψεκασμένη βλακεία που σας δέρνει!

  • Στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα τα σύννεφα της αλαζονείας, της περιφρόνησης, της απαξίωσης και του συγκεκαλυμένου διωγμού δεν μπορεί πλέον να τα κρύψει ο πρωθυπουργός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.