kozan.gr: Γ. Αδαμίδης: “Χαρίζουν την ΔΕΗ σε ιδιώτες”

23 Σεπτεμβρίου 2021
20:34

 

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αναφέρει: “Χαρίζουν την ΔΕΗ σε ιδιώτες. Αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ κ Στάσση για αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ κατά 750 εκ. Ευρώ. Η κίνηση αυτή θα ήταν θετική εάν συμμετείχε και το Ελληνικό Δημόσιο μέσω του Υπερταμείου και του ΤΑΙΠΕΔ.Δυστυχώς όμως μετά την ανακοίνωση του Υπερταμείου και του ΤΑΙΠΕΔ δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι η Κυβέρνηση και η Διοίκηση της ΔΕΗ ξεπουλά τη μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ. Ελπίζω οι Εκπρόσωποι των Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο να καταψήφισαν αυτήν την επαίσχυντη πρόταση”.

21 σχόλια

  • Τι σε ενδιαφερει;Δικη σου ειναι η ΔΕΗ;Εσυ τα εργασιακα να φροντιζεις;Η κυβερνηση ψηφιστηκε να πουλησει τη ΔΕΗ και καλα κανειΑυτο ηταν το προγραμμα της και γιαυτο την ψηφισαμε.

  • Η αντιπρόταση του Αδαμίδη είναι να βάλει το Δημόσιο αυτά τα 750 εκ. € της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, δηλαδή ο φορολογούμενος πολίτης, ώστε να εξακολουθήσει να πορεύεται η ΔΕΗ στο καθεστώς μη-ελέγχου, όπως έκανε όλα τα χρόνια.
    Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ιδιώτες μπαίνουν στο “παιχνίδι” και η ΓΕΝΟΠ θα δίνει αναφορά πλέον για το κάθε τι.

    • Εσείς που χαίρεστε πληρώστε τώρα διπλάσια τιμή το ρεύμα από όταν ήταν δημόσια η ΔΕΗ και οι υπάλληλοι να παίρνουν λιγότερα με αντίκτυπο και στην υπόλοιπη αγορά.

      ΔΕΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!!

  • Επιτελους,νομιζατε οτι κληρονομησατε την δεη απο τον πατερα σας και κανατε οτι γουσταρατε!!! Πληρωναμε εμεις τους φορους για να εχετε εσεις τις μισθαρες σας,τα εφαπαξ σας και ενα σωρο προνομια,μπραβο στην κυβερνηση!!!

    • Εσείς που χαίρεστε πληρώστε τώρα διπλάσια τιμή το ρεύμα από όταν ήταν δημόσια η ΔΕΗ και οι υπάλληλοι να παίρνουν λιγότερα με αντίκτυπο και στην υπόλοιπη αγορά.

      ΖΗΤΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

      ΔΕΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!!

  • Απίστευτο ρε Αδαμίδη πόσο σανό νομίζεις ότι τρώμε; Όταν πέρασε στο υπερταμείο το 17% απο την κυβέρνηση σου του ΣΥΡΙΖΑ τότε σφυρούσες κλέφτικα και υποκλινόσουν… Η ιδιωτικοποίηση είχε ήδη συντελεστεί αφού το Ταμείο το ελέγχουν οι ξένοι , γιαυτο άσε τα κροκοδείλια δάκρυα …. Για 99 χρόνια πούλησε ο ΣΥΡΙΖΑ τα πάντα και συνεχίζει η ΝΔ τώρα. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ οι δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος

      • Το ΤΑΙΠΕΔ το 2014 ήταν ελληνικό δημόσιο τετραπέρατε ! Στα χέρια των ξένων πήγε όταν πέρασε επί ΣΥΡΙΖΑ στο Υπερταμειο …δηλαδή στα χέρια των ξένων για όσους δεν ξέρουν την σύνθεση του. Τότε ο Αδαμιδης και ο Μάστορας υποδέχονταν με μαντινάδες τους υπουργούς του ξεπουλήματος …

  • ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ (ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ) ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ,ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΝΤΡΟΠΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ.ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ.

  • Από την Δυτική Μακεδονία και την ΔΕΗ…πρέπει να ξεκινήσει η αλλαγή της χώρας…..εδώ και τώρα αλλαγή του business plan της ΔΕΗ..με διατήρηση του λιγνίτη, ακύρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ακύρωση της πώλησης του ΔΕΔΔΗΕ. Έχει αποδείξει η επιχείρηση ότι είναι ικανή για υψηλή κερδοφορία και με την υφιστάμενη μορφή. Και έχει να λαμβάνει και από την ηλεκτροκίνηση. Άμεση ακύρωση του πλούτου της χώρας σε ιδιώτες αμφιβόλου ποιότητας!!!

  • Καλα ρε εκει στον τσιριζα δεν βαρεθηκατε με την καταστροφολογια,αυξησεις σε τιμολογια της δεη,σε φορους και σε εισφορες ειχαμε με κυβερνηση συριζα και πρωθυπουργο αλε6!!! Αλλωστε το παραδεχτηκαν και επιφανη στελεχη σας “την ξεσκισαμε την μεσαια ταξη”. 100 χρονια στην αντιπολιτευση θα σας κανουν καλο!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.