Σπάρτακος: Η «μάνα» της μητέρας των μαχών είναι ΤΩΡΑ

24 Σεπτεμβρίου 2021
10:45

 

Και κάπου εκεί, μεταξύ των διαχρονικών εκκλήσεων των Διοικήσεων προς τους εργαζόμενους «να βάλουν πλάτη» για να σωθεί η επιχείρηση (πράγμα το οποίο έπραξαν με το παραπάνω), με εντέλλεσθε της Κυβέρνησης η νυν Διοίκηση της επιχείρησης αποφασίζει αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 750 εκατ. ευρώ χωρίς τη συμμετοχή του βασικού μετόχου.

Με απλά Ελληνικά, μετά από 71 χρόνια, κάποιοι αποφάσισαν να ¨κατεβάσουν ρολά¨ στην Δημόσια επιχείρηση που αποτέλεσε αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επιχείρησης με Δημόσιο χαρακτήρα και αλλάζοντάς της βιτρίνα, να την χαρίσουν στα συμφέροντα των ιδιωτών που ανέξοδα και αβασάνιστα θα ροκανίσουν τα όσα πολύτιμα έχουν απομείνει.

Δώσαμε πολλές μάχες με τον χαρακτήρα «μητέρα των μαχών» αλλά ως φαίνεται η μάνα της μητέρας των μαχών είναι αυτή που καλούμαστε να δώσουμε ΤΩΡΑ σε μία προσπάθεια να αποτρέψουμε την περαιτέρω σύληση σε βάρος μιας επιχείρησης που ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Γραφείο Τύπου

10 σχόλια

  • Μας φάγατατε το μελλον με τα εφαπαξ, τους χρυσους μισθους και την καταστροφή μια γενιας νέων που μεγαλωσε μες την αναξιοκρατια σας… Τολμάτε και μιλάτε

  • Με ΣΥΡΙΖΑ βγάζατε φέρετρα και ανακοινώσεις κάθε μέρα με ΝΔ δύο χρόνια μουγκα. Τι μάχη να δώσετε με αργηγο τον Μαστορα και ακόλουθο τον Μόσχο που βάζουν πλάτη στην κυβέρνηση. Σας πήραν χαμπάρι.

  • Μάστορα βγάλε το φέρετρο και βάλε τον Μόσχο για ψάλτη. Με ΣΥΡΙΖΑ κάνατε αγώνα να τον ρίξετε τώρα είναι αργά και δεν σάς πιστεύει και κανείς.

  • Αυτή η ΑΜΚ είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία όλων των εποχών. Το δημόσιο θα παραμείνει ο μεγαλομέτοχος και θα διοικεί χωρίς να υπάρχει κανένας άλλο μεγαλομέτοχος ή θεσμικός επενδυτής σε ρολό χωροφύλακα. Μεγαλομέτοχος χωρίς το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών και κατ’επέκταση  χωρίς τους οποιοδήποτε περιορισμούς έχει μια δημόσια εταιρεία

     

    Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Η ΔΕΗ θα λειτουργεί όπως κάθε ιδιωτική εταιρεία, στο κομμάτι μισθοδοσίας, προσλήψεων, σύναψης συμβάσεων κτλ. Χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλο μεγαλομέτοχος να κρατάει τις ισορροπίες οδηγούμαστε σε καταστάσεις της δεκαετίας του ’80 αι ’90, όπου οι ημέτεροι θα γλεντάνε σε ό,τι μείνει από αυτήν την εταιρεία.

     

     

  • Ιδου η Ροδος ιδου και η απεργια,αν τολματε καντε την.Σας πηρε χαμπαρι ο λαος πως τοσα χρονια περνουσατε ζωη και κοτα με φορους του ελληνικου λαου.Αμεσα με βασικο μισθο 640ευρω και οποιον δεν του αρεσει ας παρετηθει για να δουμε αν θα φυγει εστω και ενας.Η ΔΕΗ σε ιδιωτες για να δουμε και μεις οι φτωχη ασπρη μερα.Πως;Θα πεσει αμεσα το κοστος ζωης σ’αυτην την περιοχη που δεν προσφερει τιποτα το καλο,αλλα μονο ακριβεια.

  • ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΕΝΟΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 25.000,00€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.ΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ,ΟΤΑΝ ΑΣΚΟΥΣΕ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,ΠΡΙΝ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΟΤΕ ΦΙΜΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ(ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ).ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΤΥ,ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.