Πληροφορίες για όσους επιθυμούν να επισκεφτούν το Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο «Άγιος Συμεών ο νέος Θεολόγος» στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης

24 Σεπτεμβρίου 2021
12:14

 

Στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης λειτουργεί το Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο «Άγιος Συμεών ο νέος Θεολόγος», του οποίου τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου. Στεγάζεται στον ισόγειο του κτιρίου των διοικητικών υπηρεσιών της Ιεράς Μητροπόλεως επί της οδού Χαρισίου Μεγδάνη 6. Οι ώρες λειτουργίας του για το κοινό είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00-12:00 το πρωί. Υπεύθυνος είναι ο κ. Θεόδωρος Χατζηευστρατίου (Θεολόγος). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6943792555.

Επίσης, φέτος θα λειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής «Διονύσιος Ψαριανός» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης στις αίθουσες του Μπλιουρείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος (απέναντι από τον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24611-81068, 6976814401.

Τέλος, τηρουμένων των μέτρων για τον κορωνοϊό, την δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου (10/10) θα ξεκινήσουν οι ενοριακές κατηχητικές συνάξεις. Οι εφημέριοι των Ιερών Ναών θα ενημερώσουν τους πιστούς των ενοριών τους για τα κατηχητικά τμήματα που θα συγκροτηθούν.

2 σχόλια

  • Πολύ μεγάλη χαρά και ευλογία να επισκεφτούμε το εκκλησιαστικό κειμηλιαρχείο Άγιος Συμεών ο νέος Θεολόγος επίσης πολύ μεγάλη χαρά η έναρξη των κατηχητικών απλά σίγουρα θα απευθύνεται σε μικρές ηλικίες αλλά θα ήθελα αν μου επιτρέπετε να σας προτείνω να γίνουν και τμήματα κατηχητικών ή κύκλους μελέτης για ενήλικες οι οποίοι δεν είχαν κατηχηθεί από μικροί αξίζει να δοθεί μία ευκαιρία!Εύχομαι να αυξηθούν τα ποιμαντικά έργα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.