Παράπονo αναγνώστη στο kozan.gr: Αυτή είναι η κατάντια κάποιων ανθρώπων

27 Σεπτεμβρίου 2021
14:53

 

Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα το μνήμα της συγχωρημένης μάνας μου στα κοιμητήρια του Αγίου Γεωργίου στην Κοζάνη και διαπίστωσα μετά λύπης μου πως κάποιος ή κάποια έκλεψε μια γλάστρα με αναρριχώμενο φυτό μηδαμινής αξίας. Παρακαλώ τον “κύριο” ή την “κυρία” που πήρε τη γλάστρα να έρθει να πάρει και τις υπόλοιπες με τα ψεύτικα άνθη ή αν θέλει και χρήματα μπορώ να της δώσω για να πάει να αγοράσει και άλλες γλάστρες από το ανθοπωλείο. Ντροπή κι αίσχος για αυτή την κατάντια ορισμένων ανθρώπων. Ήθελα να θίξω αυτό το γεγονός όχι για τη γλάστρα αλλά για το ότι κάποιοι με τις συμπεριφορές τους δε σέβονται ούτε τους τους νεκρούς. Ευχαριστώ πολύ.

 

 

12 σχόλια

    • Ο γιος της σ’ απαντά ούτε περαστικός είναι ούτε αυτοί που λες είναι αλλά αρρωστημένοι * κύριοι κ κυρίες!!! που δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο είναι δυνατόν για μία γλάστρα των 5 ευρώ??? Χαλάλι του ή της!!! Αύριο θ, έχω άλλη να πάει να την ξαναπάρει!!!

  • Μια γλάστρα των 5 ευρώ δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει την πράξη του ούτε ο πιο αφελής άνθρωπος που ζει στον πλανήτη μας παρά ένας η μία αρρωστημένη φαντασία ή κλεπτομανία*** τέτοια είναι η κατάντια μας δυστυχώς*** ο γιος της σ,απαντά

  • Αυτό συμβαίνει καθημερινά εκεί,είτε κάποιο φυτό,είτε διακοσμητικό,ακόμη και τα παραφινέλαια κλέβουν.Ουτε τον χώρο σέβονται ούτε τους νεκρούς.

    • Kαι ανάβουν τα καντήλια των δικών τους νεκρών με κλεμμένο λάδι! Αυτό και αν δεν είναι. Τα λάδια πλέον τα αφήνω στο αυτοκίνητο.

  • Πόσο συμφωνώ με όλους σας…
    Εμείς ανά 2-3 μέρες αλλάζουμε το φυτιλι το οποίο συνεχώς χαλάνε μάλλον για να αγανακτησουμε και να αναγκαστούμε να πληρώνουμε αυτές τις “κυρίες” που αναλαμβάνουν Ν ανάβουν τα καντηλακια..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.