Το μήνυμα και το… λουμπάγκο ΠΑΟΚτσή, από την Πτολεμαίδα, μετά το Κύπελλο! (Bίντεο)

8 Μαΐου 2017
19:41

Ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός γιόρτασε με την ψυχή του την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Και γιατί να μην το έκανε άλλωστε, αφού η ομάδα πήρε έναν τίτλο μετά από 14χρόνια.

Το οξύμωρο της υπόθεσης ήταν η υπερβολή που έβγαλε μία μερίδα οπαδών. Έφτασαν σε σημείο να υποβιβάζουν τις άλλες μεγάλες ομάδες.

Αυτήν τη νοοτροπία λοιπόν σατίρισε ένας Πόντιος, ΠΑΟΚτσής από την Πτολεμαΐδα. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος έφτιαξε ένα βιντεάκι, στο οποίο δείχνει να κουτσαίνει, λόγω μέσης… Από την… υπερκούπωση έπαθε λουμπάγκο και δυσκολεύεται να περπατήσει.

Ήταν ένα πολύ εύστοχο σκετς με το οποίο στέλνει το μήνυμα προς τους συνοπαδούς, ΠΑΟΚτσήδες, ότι πρώτα πρέπει να αυξήσουν της κατακτήσεις τους και μετά να αποκτήσουν… αέρα. «Μίαν όβασον και επεκεί κακάντζον», που λέει και ένα σοφό ποντιακό ρητό…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή http://www.sportdog.gr

18 σχόλια

  • ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΠΕΣ,ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ! ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΣΦΠ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΞΕΙΣ!

    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΚΕΤΣΑΚΙ…..ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ….ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ…ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ…..ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ FB ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΤΥΛ ΤΕΤΟΙΑ..ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΚΑ!!!!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ…ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΑΩ ΕΤΣΙ…

      • Α ΡΕ ΠΑΝΑΗ ΠΑΡΕΞΗΓΙΑΡΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!

        • ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΙΑΡΗΣ,ΑΦΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ….ΧΑΧΑΧΑ, ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ…..ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ…!!!!

  • Θελουν δεν θελουν τα καλυτερα ηρθαν και κοιταμε μπροστα.ας φερουν πισω αυτα που πηραν_ τιτλους _ετσι οπως τα πηραν οι αλλοι μεγαλοι και να μην ασχολουνται με τα τωρινα.

  • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ.
    ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΨΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. ΚΛΑΑΑΨΤΕ!!!!

    • Αθηναίοι; ο ορισμός της ασχετοσυνης και της προπαγάνδας. Εσύ είσαι ΠΑΟΚ γιατί είσαι Σαλονικιός; η ΑΕΚ έχει οπαδούς σε κάθε χωριό στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ, η ιμιτασιον ΑΕΚ, υπάρχει απο Βόλο και πανω.
      Δυο μέρες ο Βόλος ηταν κατά κίτρινος

      Και με κάθε ειλικρίνεια καθώς συμπαθώ τον ΠΑΟΚ, ηταν η πρωτη κούπα του Ιβάν. Όχι το πεμπτο κυπελλο ( η ΑΕΚ πηρε το πεμπτο κυπελλο το 1956 οταν ο παοκ δεν ειχε παρει τιποτα) του ΠΑΟΚ.

      • ΝΑ’ΣΑΙ ΚΑΛΆ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ‘ ΚΑΝΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ….ΣΥΜΠΑΘΏ ΑΕΚ, ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΠΑΛΙΑ….ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΜΠΛΕΜ…ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΑ ΤΕΚΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΆ…..ΚΑΙ ΒΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ….ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!

  • ΜΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ μια ζωη στη φαπα θα ειστε με τα μυαλα(;;;) που κουβαλατε και τη νοοτροπια της κλεψιας που αναπαραγετε (απο τον ολυμπιακο)

    • ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΦΙΛΟΣ…..ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΛΕΨΙΑ ΘΕΛΩ ΤΙΤΛΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ….ΚΑΘΑΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΦΤΑΞΑ!!!

  • Γεια σου Παναγιώτη. Να έρχουμαι σκώνω κι εγώ πα με τ΄ εσέν; Να είσαι γερός και πάντα με τα ωραία σου!!! Ζαντία λέμε και πάμε!!! ΤΕΜΟΝΑΕΚ

    • ΝΑ’ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ…ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗ ΖΑΝΤΙΑ ΣΤΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.