ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ενάντια στην απόφαση για την ΑΜΚ της ΔΕΗ

28 Σεπτεμβρίου 2021
20:20

Αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ στην απόφαση της ΔΕΗ να προχωρησει σε Αυξηση Μετοχικου Κεφαλαίου με αποκλεισμό του βασικού μετόχου, έλαβε σημερα το διοικητικο συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Στη συνεδριαση συζητηθηκαν και εξειδικεύτηκαν οι δράσεις της Ομοσπονδίας τόσο για την ενημέρωση των Καταναλωτων, των Εργαζομένων, των Επαγγελματικών και Κοινωνικών Φορέων, των Πολιτικών Κομματων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και οι κινητοποιήσεις που σχεδιαζονται.

Ειδικοτερα, αποφασιστηκε η πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας και Συλλαλητηριου στις 19 Οκτωβριου ( ημερα πραγματοποιησης της ΓΣ των Μετοχων της εταιρειας) ενω θα προηγηθεί λίγες μέρες πριν και σε χρονο που θα ανακοινωθεί συνεντευξη τυπου όπου και θα παρουσιαστουν οι θεσεις της Ομοσπονδίας και ουσιαστικά η αντίθεσή της “στο χάρισμα της ΔΕΗ’!

7 σχόλια

  • Στις γενικές συνελεύσεις του Παναγιωτάκη οι μπούκες είχαν την τιμητική τους. Τώρα βούτες; περιστέρια.
    Επί ΣΥΡΙΖΑ είχαμε κηδείες με φέρετρα, τώρα ανάσταση Θεού χαρισάμενη;
    Συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια

    • Όταν επί ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλιονταν όλα για 99 χρόνια, μαζί με αυτά κ το 17% της ΔΕΗ, κάνατε γαργαρες…
      Όταν βλέπεις Φωτοπούλους κ αδαμιδηδες να κάνουν απεργία, τότε λες Τσοβόλα,πουλησε τα όλα!!!

  • Μην ξεχάσετε να πάρετε αναρρωτική για να μην χαθεί και το μεροκάματο…. Πόσοι θα συμμετέχουν πραγματικά; 3 τοις εκατό;

    • Ονειρεύεσαι συνδικαλιστικές μάχες με απεργίες και κατεβάσματα διακοπτών σύντροφε; Φαντάζεσαι τον εαυτό σου πάνω σε ένα κασόνι με το χέρι απλωμένο όπως ο Λένιν να δείχνει προς τα αριστερά; Έλα σύντροφε κατέβα στους δρόμους να φωνάξουμε όλοι μαζί για το δίκιο του αργάτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.