kozan.gr: Παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας ετοιμάζει, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Σπάρτακος κατά την αυριανή παρουσία, στην περιοχή, του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάση

30 Σεπτεμβρίου 2021
21:49

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, παράσταση διαμαρτυρίας σε σχέση με τις γνωστές πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, ετοιμάζει, έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, το μεσημέρι, της Παρασκευής 1/10, γύρω στις 14:00 – 14:30, το συνδικαλιστικό Σωματείο  Σπάρτακος, κατά την αυριανή παρουσία, στην περιοχή, του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάση, ο οποίος θα συμμετέχει σε σύσκεψη φορέων, στις 15:00, παρουσία της Επιτρόπου Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Ελίζας Φερέιρα. Η διοίκηση του Σπάρτακου αναμένεται μέσω ανακοίνωσης που θα σταλθεί στα ΜΜΕ να απευθύνει κάλεσμα – πρόσκληση σε όποιον πολίτη ή συλλογικό φορέα επιθυμεί να συμμετέχει στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας.

kozan.gr

6 σχόλια

    • Λίγοι το ξέρουμε
      Οι πολλοί ακόμα τρώτε καλά και χαβετε τα παραμυθακια της Χαλιμάς για φυσικά αέρια και υδρογονα.
      Δεν πειράζει… όταν πέσει πείνα τότε θα βάλετε μυαλό πολλοί ελπίζω.

      • Ναι αν πέσει πείνα θα τρέξουμε στους ΔΕΗτζήδες να μας δώσουν να φάμε.
        Άι τραβάτε ρε εκεί που τα τρώγατε στην Αθήνα και στη Μύκονο και δω στην περιοχή δεν αφήνατε ούτε ψίχουλο. Ούστ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.