Σωματείο Εστίασης Κοζάνης “Ερμής”: Συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας, σήμερα, 1/10, στο κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

1 Οκτωβρίου 2021
09:55
Κανένα σχόλιο
 Συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας, σήμερα Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 στις 3:00 το μεσημέρι, έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή την επίσκεψη της Επίτροπου Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Ελίζας Φερέιρα, δηλώνοντας την αντίθεση μας στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αλλά και στις οικονομικές, κοινωνικές επιπτώσεις από την απολιγνιτοποίηση στην περιοχή μας.
Ο κλάδος μας, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών επαγγελματιών και εργαζομένων, υπέστη τεράστια ζημιά από την μακροχρόνια κρίση στη χώρα, την κρίση της πανδημίας και τώρα τη χαριστική βολή με το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.
Χρειάζονται ουσιαστικές αλλαγές πριν είναι αργά. Η  ανεργία και η ερημοποίηση παραμονεύουν.
Μέλη του σωματείου μας θα βρεθούν στο χώρο διαμαρτυρίας στη ΖΕΠ
Με τιμή
Ο Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας
Βουτυρής Αλέκος.            Νίκος Χατσίδης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.