kozan.gr: Θ. Σαραφίδης, πρόεδρος Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας: “Υποψία σκωληκοειδίτιδας έφυγες Ιπποκράτειο! Και άνευ συνοδείας γιατρού – Tα τελευταία χρόνια το ΕΚΑΒ καθαρίζει την μπουγάδα σε όλη την δυτική Μακεδονία”

4 Οκτωβρίου 2021
08:53

Σε ανάρτησή του στο facebook o Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας Θ. Σαραφίδης, αναφέρει: “Με αφορμή δηλώσεις επί δηλώσεων…

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, νυχτερινή βάρδια (ξημερώματα Πέμπτης), πραγματοποιήθηκαν 4 διακομιδές από Μαματσειο (μόνο) προς Γιάννενα και Θεσσαλονίκη 3:00 – 6:00 το πρωί.
Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει μέρα παρά μέρα λόγω ελλείψεως:
1.Παιδοχειρουργοί και παιδο- αναισθησιολόγοι; ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!
Υποψία σκωληκοειδίτιδας έφυγες Ιπποκράτειο! Και άνευ συνοδείας γιατρού!
2.Ορθοπεδικών ;
Άλλοι 4τουλαχιστον! Και αν είναι τόσο σίγουρο ότι είναι ορθοπεδικό το πρόβλημα τότε το διακομίζουμε απ’ευθείας στο Μποδοσάκειο!
3. Ουρολόγοι; Κάθε δεύτερο βράδυ πηγαίνουμε Φλώρινα! Για επίσχεση ούρων!
4.Αναισθησιολόγοι;
θέλει τουλάχιστον 4.
5. Η παθολογική κλινική και covid-19
Έμειναν 2 και ένας ειδικευμένος..
Σε απελπισία!
6. Καρδιολογηκή κρατάει ακόμη .
7. Μ.Ε. Θ. Δεν το συζητάμε….
ένας ένας φεύγουν!
8. Χειρουργική;
Σε δύο με τρία χρόνια κάποιοι συνταξιοδοτούνται μετά;
9. Ψυχιατρική;
8:00 με 14:00 μόνο για ραντεβού! μετά στον αυτόματο!
9. Νοσηλευτές και νοσηλεύτριες;
Να βάλουμε 10 (τουλάχιστον) για κάθε τμήμα;
Κάντε εσείς τον λογαριασμό!
Υπάρχουν και άλλα πολλά τα οποία δεν βλέπω να γίνεται κάτι!
Κατά τα άλλα θέλουμε και 16 εκ. Ευρώ για νέα πτέρυγα!
Με σκέτα ντουβάρια δεν υπάρχει σωτηρία!
Βέβαια το υπουργείο τα γνωρίζει καλά όλα !
Και αυτά ΜΟΝΟ για το “Μαμάτσειο”!
Ειδικά τα τελευταία χρόνια το ΕΚΑΒ καθαρίζει την μπουγάδα σε όλη την δυτική Μακεδονία!
Και ειδικότερα στην περίοδο covid-19 ευχαριστώ έναν προς έναν τους συναδέλφους μου για την υπομονή , το φιλότιμο και το ήθος που έχουν δείξει!
Τα προβλήματα αυτά δεν είναι είδηση βόμβα… Μην τρελαθώ”;

6 σχόλια

  • Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια ο γιος μου πριν χρόνια 16 μηνών ρήξη σκωλικοηδιτιδας δεν υπήρχε παιδοχειρουργος στο Γεννηματά φύγαμε. 9 ετών ειλεος πάλι τα ίδια. Δυστυχώς τόσα χρόνια καμία αλλαγή.

  • Και ο δήμος ασχολείται με τις παρελάσεις ……που είναι ο υπουργός μας ,που είναι η περιφέρεια όλοι αυτοί που φωναζαν για τα μέτρα κατά του κορονοϊου ??? Δυτική Μακεδονία καλό βράδυ ??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.