Συνάντηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης με την πρώην Πρόεδρο της Αργεντινής κ. Κίρχνερ (Φωτογραφίες)

9 Μαΐου 2017
09:01
Κανένα σχόλιο

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Ντζιμάνης Γιώργος, με την ιδιότητα του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Αργεντινής, παρευρέθει στην εθιμοτυπική συνάντηση του Προέδρου της Βουλής κ. Νικόλαου Βούτση, με την πρώην Πρόεδρο της Αργεντινής κ. Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου στο γραφείου του Προέδρου της Βουλής. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι ισχυροί δεσμοί φιλίας που ενώνουν τις δυο χώρες, συζητήθηκαν θέματα οικονομίας, γεωπολιτικής και το προσφυγικό. Η κ. Κιρχνερ δήλωσε τη συμπαράσταση της στη χώρα μας για το οικονομικό και το προσφυγικό, θέματα για τα οποία αναμένεται να κάνει αναφορά στην ομιλία που θα έχει τις προσεχείς μέρες στο ευρωκοινοβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κίρχνερ πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Αθήνα, ύστερα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.