Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Τάκη Κουϊμτζίδη –  Βαρύ πένθος για την ΑΕΠ Κοζάνης

8 Οκτωβρίου 2021
20:55
Κανένα σχόλιο

 

  Με βαθιά οδύνη η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης θρηνεί τον τόσο πρόωρο χαμό ενός επιφανούς μέλους της, του αγαπητού μας Δημήτρη (Τάκη) Κουϊμτζίδη.

 Ο Τάκης Κουϊμτζίδης τίμησε τα χρώματα της ΑΕΠ αγωνιζόμενος ως ποδοσφαιριστής της την δεκαετία του ΄80, ενώ διετέλεσε και προπονητής μας.

 Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πετυχημένος επιχειρηματίας και άριστος οικογενειάρχης.

 Αγαπούσε τον αθλητισμό και υπηρετούσε  πάντα τα ιδεώδη του.

Στην οικογένεια του Τάκη και σε όλους τους οικείους του απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας.

 Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του  Τάκη  Κουϊμτζίδη  η ομάδα της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα με τη Δόξα Δράμας με μαύρα περιβραχιόνια,  ενώ αντιπροσωπεία της Διοίκησης θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.