kozan.gr: Χωρίς τηλεθέρμανση πολλές οικίες στην Κοζάνη – Αρκετές διαρροές σε διάφορα σημεία της πόλης – Ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα

9 Οκτωβρίου 2021
10:18

 

Πολλές αναφορές για μη λειτουργία τηλεθέρμανσης έχει λάβει από το πρωί το kozan.gr. Τα προβλήματα σχετίζονται με τ’ ότι υπάρχει ένα σημαντικός αριθμός διαρροών στο δίκτυο με αποτέλεσμα αρκετά τμήματα της πόλης να μην έχουν τηλεθέρμανση. Το συγκεκριμένο φαινόμενο διαρροών εντοπίζεται κάθε φορά που γίνεται επανέναρξη της λειτουργίας του δικτύου μετά τη διακοπή του καλοκαιριού. Αν σε αυτό το δεδομένο προστεθεί κι η παλαιότητα του δικτύου είναι προφανές πως τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται περισσότερο χρόνο με το χρόνο. Αυτή τη στιγμή χωρίς τηλεθέρμανση βρίσκονται περιοχές μεταξύ του κυκλικού κόμβου προς Κρόκο (Κωτσόβολος) μέχρι και τα κοιμητήρια του Αγ Γεωργίου, οδοί Πανόρμου – Σμύρνης και προς τα πάνω, σχολείο Χαρισίου Μούκα και πέριξ οδών, από τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κοζάνης μέχρι και το νοσοκομείο, στην περιοχή των παλαιών ΚΤΕΛ Πτολεμαίδας και τέλος περιοχή παλαιών δικαστηρίων πάνω από την πλατεία Λασσάνη. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πολύ μεγάλο τμήμα της πόλης, με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ & εργολάβου να βρίσκονται επί ποδός στη μάχη για τις αποκαταστάσεις των διαρροών. Σε κάποια τμήματα οι διαρροές θα αποκατασταθούν εντός των επόμενων 3-4 ωρών σε κάποια άλλα ίσως χρειαστεί περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση βιαστική κρίνεται η απόφαση της Διοίκησης της ΔΕΥΑ Κοζάνης και ειδικότερα του Προέδρου Κ. Κυτίδη  που με δηλώσεις του έκανε λόγο για πλήρη ετοιμότητα και παροχή κανονικής θερμικής ενέργειας στο σύνολο των καταναλωτών από σήμερα Σάββατο 09.10 από τις πρωινές ώρες.

kozan.gr

46 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.