kozan.gr: Φωτογραφίες & βίντεο από την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης για τον εορτασμό της 109ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό

11 Οκτωβρίου 2021
10:46

Φωτογραφίες από την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης  για τον εορτασμό της 109ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό.

 

H Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας  από τον Κακαβά Χρήστο,  Δ/ντή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

4 σχόλια

  • Ο προγραμματιστης κι ο τελετάρχης απαράδεκτοι.
    1)Κατ αρχάς γιατί να γίνει η δοξολογία ανεξάρτητη από τη Θ. Λειτουργία; μείναμε 1.30 ώρα να περιμένουμε γιατί κάποιοι δε μπορούσαν να ξυπνήσουν νωρίς; 2)Άφησαν τις σημαίες πίσω στα πλαϊνά κλητη κι έβαλαν μπροστά στην Ωραία Πύλη τους επίσημους τον ένα πάνω στον άλλο.
    3)Έφυγαν πρώτοι αυτοί κ οι σημαίες μετά. Δηλαδή οι σημαίες η τελευταία τρύπα του ζουρνα;;;
    4) δύο επίσκοποι που δεν προσήλθαν και οι δύο στην επιμνημόσυνη δέηση! Κατά τα άλλα πατριώτες με βαρυγδουπες παρατηρήσεις για τα αγάλματα και τα μνημεία αλλά όταν είναι να τα τιμήσουν δεν πάνε.

  • Δεν προσήλθαν στην επιμνημόσυνη δέηση γιατί περιμένουν τηλεφώνημα,οπως περιμένει ο Ιγνάτιος Δημητριάδος…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.