«Πονοκέφαλος» για την Πειραιώς η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Οι «γαλάζιοι» μνηστήρες

11 Οκτωβρίου 2021
21:23

Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα απασχολήσει ιδιαιτέρως τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Όσο ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης δεν ανοίγει τα χαρτιά του σχετικά με τις κινήσεις του  στις επόμενες εκλογές, τόσο φουντώνουν τα σενάρια για την απόσυρση και συνεπακόλουθα την αντικατάστασή του.

Αυτό που απασχολεί την Πειραιώς είναι ότι στα δύο χρόνια διοίκησης Κασαπίδη και σε μια κομβική συγκυρία για την περιοχή, λόγω της απολιγνιτοποίησης, η δράση της περιφερειακής αρχής χαρακτηρίζεται αδρανής, ενώ σε καίριους τομείς και ζητήματα παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις.

Έτσι πολλά ονόματα πέφτουν στο τραπέζι για τις επόμενες κάλπες. Ακόμη και αυτό της, εκ Καστοριάς ορμώμενης, επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου, η οποία βέβαια εσχάτως ακούγεται και για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Α΄ Θεσσαλονίκης.

* Δημοσιεύτηκε στο ένθετο e-ota της Εφημερίδας Παραπολιτικά

43 σχόλια

  • Διαμάντι ο Κασαπίδης.Δεν έχει συγγένεια με τη Ν.Δούλα.

    Η Ν.Δ.είναι πολιτικά πολύ πιο ύπουλη από όλα τα άλλα κόμματα και συνεπώς αποτελεί απειλή για το ελληνικό έθνος.

  • Αντωνίου για Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας η Βουλευτής στην Α Θεσσαλονίκη.
    Πολύ γελάσαμε και σήμερα.

  • Να μην το σκέφτονται πολύ, γιατί με την απολιγνιτοποιηση και την πώληση της ΔΕΗ αλλα και με την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών την έχουν χάσει την Περιφέρεια….

      • Εγώ την θυμάμαι πολύ καλά και ούτε να τους βλέπω δεν θέλω τους χρυσαυγίτες (που οι μισοί στην κυβέρνηση δεν είναι και πολύ μακριά ιδεολογικά εδώ που τα λέμε).

  • Η έξοδος Κασαπίδη όπως σχεδιάστηκε μετά το β μνημόνιο που δεν το στήριξε και αποχώρησε από το κόμμα
    Τον έβγαλαν από βουλευτή. Τον έστειλαν περιφέρεια. Εκείνος ήταν άσχετος από πολλή δουλειά και χάθηκε στη γραφειοκρατία . Κακοί ως ανεπαρκείς οι συνεργατες .
    Παρόλο που τους έδωσε απλόχερα τα 40αρια.
    Σήμερα το ίδιο το κόμμα του τον θεωρεί αδρανή.
    Γιώργο όπως καταλαβες επιστρέφεις σπίτι.
    Δεν εχεις να επιδείξεις έργο.
    Δεν είχες και υπακοή στο κόμμα όταν σε χρειαζόταν.
    Τι σε θέλουν λοιπόν;
    Θα σου μείνει η μακεδονική φουστανέλα η προεκλογική.

    • Ισως έχεις δίκαιο , σωστός ο ειρμός τις σκέψης σου , βέβαια από έναν υπολογιστή του προσωπικού συμφέροντος , όπως είναι η προσωπικότητα του Γιώργου , ίσως είναι το ζητούμενο , αφού τα αμπάρια γέμισαν οι γραμμές του προσωπικού του ορίζοντα σκοτείνιασαν , τι ποιό λογικό από την απόσυρση του στο ιδιωτικό του λιμάνι και την ενασχόλησή του με ιδιωτικές δουλειές . !!!

  • Εσωστρέφεια συγκεκριμένοι συνεργάτες αυλικοί φιλοι του οι συμβουλοι ειναι λιγοστοί το ψηφοδέλτιο των αρίστων κ η υπολοιπη ομαδα δεν χρησιμοποιείται πουθενά.

  • Θέλουμε Κατερίνα Δαδαμόγια την Ευφροσύνη Ντιο η τον Λυσσαρίδη Για Περιφερειάρχη.Τουλάχιστον αυτή θα πάνε δεύτερη Κυριακή γιατι ο Κασαπίδης δεν έχει τύχει.

  • καντε κι αλλα νουδουληδες η πολιτικη σφαλιαρα πλησιαζει
    και θα πονεσει παρα πολυ , γιατι ηρθατε πολυ με τον αερα του ηγετη που θα μας σωσει και τα χαλια σας 2 χρονια τωρα τα βλεπουμε. Η κατρακυλα σας εχει ηδη αρχισει
    αυτοδυναμια ξανα ποτε!

    • Δεν αγχώνομαι ζαιε γιατί μέχρι τις επόμενες εκλογές το κόμμα σου θα έχει πιάσει πάτο. Μια ερώτηση οι κινήσεις του κόμματος σου πάνω στα εθνικά σε βρίσκει σύμφωνο; θέλω να ξέρω.

    • Γιώργο με αυτόν τον καημό θα μείνεις. Πάντως δεν έχει ξανασυμβεί άλλος να κυβερνάει και η αντιπολίτευση να έχει απώλειες σε ψήφους. Τέτοια ασχετοσύνη και ανικανότητα δεν υπάρχει. Μαζέψτε τον πολακη μήπως και γίνει κάτι, τίποτα.

    • καντε υπομονη 2 τετραετιες ακομα..και μετα ισωσ ..ισωσ πλησιαστε την νεα δημοκρατια..εως τοτε σας εχουμε για να γελαμε.υτπομονη..

    • Ναι ρε Γιώργη έχεις δίκαιο ψηφίζουμε όλοι ΣΥΡΙΖΑ για να φέρουμε πίσω τον ΝΤΑΟΥΛΙΕΡΗ των αγορών και της Ε.Ε.
      Μας έχει έλειψε ο χαβαλες τα τελευταία δυο χρόνια .

  • Αυτή η σιγουριά θα είναι και η καταδίκη τους στην ΝΔ. Ούτε 4 βουλευτές πρόκειται να εκλέξουν αλλά ούτε και την περιφέρεια πρόκειται να κερδίσουν.

  • Περίμενε πρώτα ο Κασαπίδης να συμβουλευτεί τον πνευματικό του, το δεσπότη, τους παπάδες, τους νεοκόρους και μετά ίσως αποφασίσει να δουλέψει.

  • Βάλτε Νέους στην Περιφέρεια Να κερδίσουμε.Δαδαμόγια η Κιάνα, η την Ντιό η και τον Λυσσαρίδη.Νέους Θέλουμε για Περιφερειάρχη.

  • Διαφωνώ όπως λέει και ένας χαζός. Κοιτάξτε τα πράγματα είναι πολύ απλά.
    Δεν βγάζει μόνο η Κοζάνη πολιτικούς στη νέα δημοκρατία. Υπάρχουν και άλλοι νομοί.
    Απλά η περιφέρεια έχει βαλτώσει γιατί από κιναλ η ζεμπιλιαδου είναι όντως πολύ καλή για διοίκηση αλλά πληρώνει αμαρτίες άλλων. Τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ 2 – 3 άτομα είχαν να Βγαλουν μπροστά και αυτά με την πάροδο των χρόνων κάηκαν. Η νέα δημοκρατία όποιον έχει βάλει μέχρι τώρα έχει βγεί σκάρος. Άρα;; Πάμε σε άλλους νομούς

  • ΛΑΓΟΙ..ΛΑΓΟΙ ΑΚΙ ΠΑΛΙ ΛΑΓΟΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. Ε, ΑΛΛΟ ΔΕ ΒΟΗΘΑΩ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΜΥΔΙΑ..

    • Γιώργος Αμανατίδης! η καλύτερη υποψηφιότητα για την περιφέρεια που δυστυχώς δεν επέλεξε η ΝΔ εξαρχής χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

  • Στο μεταξύ απο όσα ονόματα ακούμε, πάλι κάποιοι είναι εκτός.
    Δεν πειράζει ΝΔ μου , θα είναι βαθύς ο λάκκος της απολιγνιτοποίησης και δυστυχώς ελάχιστοι μπορούν , για την ακρίβεια ένας να σας σώσει τον πωπούλι που έχει πάρει φωτιά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.