kozan.gr: ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: 13η αγωνιστική: Στη δεύτερη θέση έφτασαν Κοζάνη και Βατερό. «Στραβοπάτησε» στα Σέρβια η ΑΕΠ Καραγιαννίων

4 Δεκεμβρίου 2016
23:02
Κανένα σχόλιο

Στη δεύτερη έφτασαν Κοζάνη και Βατερό, μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Κοζάνης. Η ΑΕΠ Καραγιαννίων «στραβοπάτησε», αλλά παρέμεινε στην πρώτη θέση και μακριά από τους άλλους «μνηστήρες». Η Κοζάνη για πρώτη φορά φτάνει στη δεύτερη θέση, την οποία μοιράζεται για την ώρα, με Α.Ε Κοζάνης και Βατερό. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-1 εκτός έδρας την Καλαμιά, ενώ η ΑΕΠ αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, χθες στα Σέρβια. Να σημειωθεί τέλος ότι η Εράτυρα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν «κατέβηκε» να αγωνιστεί κάτι που δυστυχώς δείχνει ότι εγκαταλείπει το πρωτάθλημα.

13η αγωνιστική

ΑΕ Κοζάνης-Αιανή 1-2

Τιτάν Σερβίων-ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-1

ΠΑΟΚ Κοίλων-Βελβεντό 2-0

Αν. Πτολεμαϊδας-Εράτυρα 3-0 α.α.

Γαλατινή-Χαραυγή 3-2

ΑΕ Καλαμιάς-Κοζάνη 1-3

Μακεδονικός Κοζάνης-Βατερό 0-1

Άνω Κώμη-Σιάτιστα 0-5

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΠ Καραγιαννίων  33

Κοζάνη 24

Εθνικός Βατερού 24

Α.Ε Κοζάνης 24

Χαραυγή 23

Σιάτιστα 22

Μακεδονικός Κοζ 22

Βελβεντό 19

Γαλατινή 19

ΠΑΟΚ Κοίλων 18

Αν. Πτολεμαϊδας 17

Τιτάν Σερβίων 17

Αιανή 15

Άνω Κώμη  5

Εράτυρα 3

Καλαμιά  2

Η Εράτυρα έχει -4 βαθμούς

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.