Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης – Πρόεδρος ο Κυριάκος Ιωαννίδης

15 Οκτωβρίου 2021
13:09

Σας ανακοινώνουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 12 Οκτώβριου 2021 στο Σύλλογο Πολυτέκνων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελικτικής Επιτροπής για την τριετία 2021-2024,μετά από πρόσκληση του πλειονοψηφήσαντος συμβούλου Ιωαννίδη Κυριάκο συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.. έγινε κατανομή των αξιωμάτων στους συμβούλους μετά από μυστική ψηφοφορία ωs εξής:

1.Ιωαννίδης Κυριάκος   πρόεδρος

2.Λέγγος Σωτήριος  Γενικός Γραμματέας

  1. Αντιπρόεδρος Θεοδωρίδης Γεώργιος

4.Νάκας  Δημήτριος Ταμίας

  1. Γαύρος Οδυσσέας Δημοσίων σχέσεων

6.Παντερμαλής Στυλιανός Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας

  1. Σακαρίδης Θεοχάρης Έφορος –Κοινωνικής Αλληλεγγύης

8.Κουλιούφας Χαρίσιος Μέλος

  1. Γράβα Στυλιανή Μέλος

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 1.Ράπτης Δημήτριος  Πρόεδρος

2.Απαζίδης Φώτιος

3.Τζιλίνης  Αργύριος

Πρωταρχικός στόχος μας, είναι ο σύλλογος μας να αποτελεί κύτταρο Δημιουργίας, Αλληλεγγύης και Προάσπισης του θεσμού της οικογένειας που σήμερα βάλλεται ανελέητα και οδηγείται στην εξαθλίωση.  Προτεραιότητά μας είναι η κάθε πολύτεκνη οικογένεια να νιώσει τη ζεστασιά, την ηθική και υλική στήριξη και να αποτελεί ο Σύλλογος μας ,το αποκούμπι που η κάθε οικογένεια αναζητά. 

                                  Με τιμή το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                                  ΛΕΓΓΟΣ  ΣΩΤΗΡΙΟΣ

3 σχόλια

  • Ο Κυριάκος στους πολύτεκνους ο κουζιακης στη σκρκα ,ο Σαββίδης στη λέσχη ,ο γκλουμπος στο φιλοπρόοδο !!!40 χρόνια οι ίδιοι !!! Φροντίζουν να μην δίνουν χώρο σε κανένα άλλο και μετά το παίζουν και ήρωες ότι τάχα κανείς δεν ενδιαφέρεται !!λατρεία με την καρέκλα καλά υποκρυπτόμενη !!!!!

  • Είμαι πολύτεκνος και κανένας δε με ενημέρωσε ότι γίνονται εκλογες από ότι κατάλαβα οι ίδιοι και οι ίδιοι το έχουν κάνει τσιφλίκι τους…..λυπάμαι το Μόνο που λένε όταν πας να πληρώσεις την συνδρομή είναι ότι κουράστηκαν και ότι δεν άντεχουν αλλά όταν κάνουν εκλογες μούγκα…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.