Aναγνώστης του kozan.gr εφιστά την προσοχή σε όλους – Τι συνέβη με τον πατέρα του

15 Οκτωβρίου 2021
15:50

Καλησπέρα kozan.gr, χρειάζεται πολύ προσοχή διότι επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν τους αριθμούς των τραπεζικών καρτών ανάληψης. Μόλις χθες πήραν τηλέφωνο τον πατέρα μου με αφορμή μια αγγελία πώλησης που έχει καταχωρήσει και εκδήλωσαν δήθεν ενδιαφέρον για την αγορά. Πρώτα σου λένε να τους δώσεις το ΙΒΑΝ του τραπεζικού σου λογαριασμού (κάτι που τους είναι τελείως άχρηστο και μπορεί ο καθένας να το δημοσιεύει οπουδήποτε) και μετά με πονηριά σου λένε “δώσε μου τον αριθμό λογαριασμού debit”. Ουσιαστικά σου ζητούν τον αριθμό της κάρτας. ΠΡΟΣΟΧΗ ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν δίνουμε τον αριθμό της κάρτας και τα υπόλοιπα στοιχεία της σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Σου λένε ότι είναι αριθμός λογαριασμού debit για να σε μπερδέψουν επειδή η κάρτα ονομάζεται debit card. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. Εάν επιμένεις να αρνήσε να δώσεις τον αριθμό της κάρτας τότε σου το κλείνουν στα μούτρα. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε όσους γνωρίζετε για να είναι τουλάχιστον υποψιασμένοι. Ευχαριστώ.

6 σχόλια

  • Το ίδιο ακριβώς συνέβη κ σε μένα έτσι με πονηριά ξεκίνησε ζητώντας το ibanκ μετά τον αριθμό της κάρτας μου φυσικά δν το έδωσα εννοείται έκανα καταγγελία όμως ο κύριος ήταν πολύ θρασύς με έβρισε κιόλας κλείνοντας μου το τηλέφωνο.προσοχη πολύ πολύ έχετε δίκιο.

  • το ίδιο ακριβώς συνέβη χθες 14/10 το μεσημέρι
    αφού δεν μπόρεσε να πάρει τους κωδικούς ζήτησε να κάνω ενέργεια για να του στείλω την υποτιθέμενη προκαταβολή που έβαλε σε ΑΤΜ με το λεφτά στο λεπτο
    μεγάλη προσοχή από ολους

    • Να προσέχετε και τις ίδιες τις τράπεζες.Εκει να δείτε κάτι Σαινια.Μπορει να βρεθείς με δάνειο στο όνομα σου στο τσακ πατ.Χωρις βέβαια να το έχεις εισπράξει.Και με εγγύηση του δημοσίου παρακαλώ!!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.