Ευχαριστήρια επιστολή του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προς τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Κοζάνης για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου “Πέτρος Τόττης” στην Πτολεμαΐδα, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Σχολής Επιστημών Υγείας

18 Οκτωβρίου 2021
14:26

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση της διδασκαλίας των μαθημάτων της Σχολής Επιστημών Υγείας, παραχωρώντας το αμφιθέατρο «Πέτρος Τόττης» στην Πτολεμαΐδα μέχρι των ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών.

Η συνέργεια και συνεργασία του Πανεπιστημίου μας με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για την προαγωγή του εκπαιδευτικού έργου και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της αγαστής μας συνεργασίας.

Ο Πρύτανης

 Καθηγητής Θεοδουλίδης Θεόδωρος

 

8 σχόλια

  • ” εργασιών αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών” … εκεί μείναμε ακόμα? για νέο κτίριο τίποτα???
    οι υπόλοιπες πόλεις της λεγόμενης δυτικής μακεδονίας έχουν κτίρια φτιαγμένα από το κράτος ενώ η πτολεμαιδα στη ζητιανιά.

  • Αλίμονο.. Για το πανεπιστήμιο… Και τα σπίτια μας να δώσουμε… Εκείνο το έρμο το 2ο ΕΠΑΛ, το οποίο ξεσπιτώσατε με συνοπτικές διαδικασίες από το ΣΧΟΛΙΚΟ κτίριό του για να έρθει το τότε ΤΕΙ,που όλη η τοπική κοινωνία απαιτούσε, χωρίς να έχει εξασφαλιστεί χώρος, το έχετε παρατήσει στο παμπάλαιο κτίριο με τα προκάτ και τις ελλείψεις. Ενώ είχατε υποσχεθεί νέο σχολείο . Λες και τα δικά μας παιδιά είναι παιδιά Β κατηγορίας. Αλλά εδώ είμαστε. Βλέπουμε και κρίνουμε.

  • Πολυ σωστη και επωφελης κινηση.Οι υποδομες που εγιναν με χρηματα του Ελληνικου λαου,πρεπει να χρησιμοποιουνται.

  • Μπράβο κύριε “πρυτανη”! Κάνετε ό,τι έκαναν και στο ΤΕΙ.

    Το ΕΒΕ σας έδωσε την αίθουσα κι εσείς τους ετοιμάζετε την ενεργειακή αναβάθμιση του Εκθεσιακού Κέντρου με προγραμματική σύμβαση.

    Οι απόφοιτοί σας όμως πού θα βρουν δουλειά αν τους την παίρνετε εσείς μέσω Ειδικού Λογαριασμού;

  • Η διοίκηση της τροπολογίας του ΕΒΕ έδωσε απευθείας ανάθεση 25 χιλιάδες ευρώ για την μελέτη της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του ΕΒΕ.Πρεπει να ντρέπονται γιατί ακόμη δεν ανέλαβαν και άρχισαν τις αναθέσεις!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.