kozan.gr: Ώρα 20:00: Mέχρι το πρωί αναμένεται να υπάρχει θερμικό φορτίο στην πόλη (Κοζάνη) ανέφερε πριν από λίγο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο Προεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης Κ. Κυτίδης (Βίντεο)

18 Οκτωβρίου 2021
20:04

 

Mέχρι το πρωί αναμένεται υπάρχει θερμικό φορτίο στην πόλη ανέφερε πριν από λίγο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο Προεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης Κ. Κυτίδης.

11 σχόλια

  • Βήμα 1ο:
    Παίρνουμε ένα λεξικό.

    Βήμα 2ο:
    Πηγαίνουμε στο γράμμα Σ και πιο συγκεκριμένα στη λέξη συντήρηση.

    Βήμα 3ο:
    Διαβάζουμε την εννοιολογική της λέξης.

    Συμπέρασμα 1ο: δεν καταλαβαίνετε τίποτα.
    Συμπέρασμα 2ο: αναμενόμενο.

    Περνάμε στο βήμα 4ο: Βάζουμε έναν από τους εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς συμβούλους συνεργάτες-λαμπερα αυτά μυαλά της πόλης, να μας εξηγήσει.

    Κρυώνουμε και έχουμε και παιδια στα σπίτια μας. Κάντε κάτι.

  • Γράμμα Ξ: Ξεπατωμάρα

    Θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάζονται τόσες μέρες υπό αυτές τις συνθήκες. Ταυτόχρονα ενα μεγάλο Ξ σε όσους δεν έκαναν συντήρηση, δεν αποφάσισαν, δεν υπέγραψαν, δεν πρωτοκόλλησαν και δεν προνόησαν για την κατάσταση ώστε να πάρουν έγκαιρες αποφάσεις.

    ΥΓ. Τρέμουμε από τώρα τι θα γίνει με τα χιόνια, just saying.

  • Αντί για σχόλια στο Facebook και αναρτήσεις για την πολιτική κάντε την αυτοκριτική σας και μάθετε και καμία φορά να λέτε φταίμε, αν ήσασταν πχ σε ιδιώτη τώρα θα τρεχάτε και δεν θα φτάνετε αντ’αυτού από την ασφάλεια του «κανείς δεν μας κουνάει» μας κουνάτε και το δάκτυλο που σας κράζουμε για τα αυτονόητα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.