ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο «Φτιάξε το δικό σου πλεκτό σουβέρ» του Arts & Crafts Festival Vo1

20 Οκτωβρίου 2021
13:19
Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, από 16:00 έως 18:00, στο πλαίσιο του Arts & Crafts Festival Vol1, που θα υλοποιηθεί στην αυλή του Σπιτιού της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, το crochetaki_gr · Arts & entertainment, σας καλεί στο εργαστήριο «Φτιάξε το δικό σου πλεκτό σουβέρ».

Στους πιο πολλούς και στις πιο πολλές από εμάς, όταν ακούμε τη λέξη «πλέξιμο», μας έρχεται η εικόνα μιας γιαγιάς που κάθεται στη κουνιστή της πολυθρόνα με τα κουβάρια και τις βελόνες της πλέκοντας πουλόβερ για τα εγγόνια της. Αυτή η εικόνα, όμως, ξεθωριάζει καθώς το πλέξιμο έχει γίνει μόδα με νέες τεχνικές και μοντέρνα νήματα. Χρησιμοποιώντας νήματα από ανακυκλώσιμο βαμβάκι ή αλλιώς νήμα από t-shirt mako. Ένας νέος τρόπος έχει έρθει για φτιάξουμε όμορφα μικροαντικείμενα για να ομορφύνουμε το χώρο μας.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, εδώ: https://docs.google.com/forms/d/1TjLBR0eJ-E_apvuaBebzT3ubZaESPIMuW2j-7P6XP6E/edit

Όλες οι δράσεις του Arts & Crafts Festival Vol1 θα γίνουν σε ανοιχτό χώρο και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.