Συνεχίζονται, την Τετάρτη & Πέμπτη, οι εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα στο Δήμο Κοζάνης

20 Οκτωβρίου 2021
15:27
Κανένα σχόλιο

 

 

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 κατά τις βραδινές ώρες από 22:30 έως τις πρωινές ώρες 7:00 την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 θα εκτελεστούν εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα της πόλης της Κοζάνης από το Τμήμα Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Κοζάνης.

Συγκεκριμένα εργασίες θα εκτελεστούν στην πόλη της Κοζάνης:

  • στις οδούς: Μοναστηρίου, Χαλκιδικής με Φον Κοζάνης, Χαλκιδικής με Περδίκα, Ειρήνης, Δημοκρατίας(κάτω τμήμα), Σαρανταπόρου, Σιαλβέρα, Πανόρμου με Μητρ.Ιωακείμ, Στρατηλατών, Κομπανίας, Κονταρή, Τριανταφυλλίδη με Μπουσίου

  • στις πλατείες: Μ.Ασίας, εκκλησία Αγ.Αναργύρων, διασταύρωση Ρουσιάδη, Λαχανά, Γιολδάση, Χαλκιά, 28ης Οκτωβρίου(Πάπυρος), και

  • στο 4ο Νηπιαγωγείο(αυλή).

Η επέμβαση θα γίνει με βιολογικό σκεύασμα από εξειδικευμένο συνεργείο. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή και εγκεκριμένα για χρήση σε κατοικημένες περιοχές. Ωστόσο παρακαλούνται οι κάτοικοι να διατηρήσουν κλειστά παράθυρα και πόρτες και να φροντίσουν να μην υπάρχουν ρούχα ή τρόφιμα σε εξωτερικούς χώρους ώστε να αποφευχθεί έκθεση στο ψεκαστικό διάλυμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.