kozan.gr: Συναυλία, για φιλανθρωπικό σκοπό, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Οκτωβρίου 2021
21:54

 

Πανελλήνια Μουσική Συνάντηση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Φίλων της Τζαζ στην Κοζάνη κι ο ΟΑΠΝ Κοζάνης, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή έξι μουσικών σχημάτων και περισσότερων από 20 μουσικών από Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα και Κρήτη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης κι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

6 σχόλια

  • Συγχαρητήριά για την προτοβουλια σας, αλλά σας είπε κανένας ότι έχετε το δικαίωμα το μεσημέρι σε ώρα κοινής ησυχίας να κάνετε πρόβα εεεεεεε σας είπε κανένας ότι μπορείτε να κάνετε και πάλι φασαρία μέχρι σχεδόν 12 το βράδυ εεεεεεεεε. Αλήθεια ο υπεύθυνος εκεί δεν άκουγε δεν έβλεπε,εκτός και αν δεν ήθελε. Όταν δίνουμε την αίθουσα καλό είναι να ενημερώνουμε πέραν όλων των άλλων οτι έχουμε και υποχρεώσεις.

  • Και κάτι ακόμα κ Συμπολίτη βλέπω μεγάλες ώρες ξυπνάς άρα κοιμήθηκες καλά.Τωρα όσο αφορά τις ενέργειες που έπρεπε να κάνουμε επειδή είμαι λίγο ποιο μακριά σας ποιο κάτω εμένα με ενόχλησαν λίγο ήρωες είναι αυτοί που σας ανέχονται αλλά για πόσο ακόμα δεν ξέρω.

  • Κε ανωνυμε σας ευχομαι να μην έρθετε ποτε στη θέση του συνανανθρώπου που χρειαζόταν την βοήθεια όλων μας,ουτε εσείς ουτε τα παιδια σας,μετά όμως θα ήθελα να δω την αντίδραση σας….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.