O Γ.Αμανατίδης για τις εσωκομματικές εκλογές Ν.Δ.: “Επειδή παρευρίσκομαι στην Αθήνα, θα ψηφίσω ηλεκτρονικά – Παραμένω στο πλευρό των υποψηφίων, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, για συνεργασία και κοινές δράσεις προς το κοινό καλό της Νέας Δημοκρατίας”

23 Οκτωβρίου 2021
21:00

Με αφορμή την αυριανή εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Ν.Δ. για την ανάδειξη Προέδρου ΔΕΕΠ, ΔΗΜΤΟ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.

Για πρώτη φορά εισάγεται και ηλεκτρονική ψηφοφορία, στη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, πέραν την γνωστής σε όλους μας δια ζώσης ψηφοφορίας .

Το κόμμα είναι ο «ιμάντας» που συνδέει την κοινωνία με την Κυβέρνηση έτσι ώστε οι πολιτικές να είναι ρεαλιστικές, να λύνουν προβλήματα και να δίνουν προοπτικές.

Η διάσταση αυτή πρέπει να διαχέεται σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και κοινωνικής μας δράσης όπου θα υπερτερούν η σύνθεση και οι συνεργασίες.

Η διαδικασία εκλογής ας αποτελέσει μια ευκαιρία για ανασύνταξη των δυνάμεων που θα οδηγήσει σε νέες επιτυχίες προς όφελος της χώρας και κάθε πολίτη χωριστά.

Ο ανταγωνισμός να έχει στο επίκεντρο την αυτονόητη επιθυμία για προσφορά.

Οι εσωκομματικές εκλογές είναι μια γιορτή της δημοκρατίας και θα ήθελα πολύ να είμαι παρών.

Επειδή όμως παρευρίσκομαι στην Αθήνα για υποχρεώσεις που δεν μπορούσα να αναβάλω, θα ψηφίσω ηλεκτρονικά.

Παραμένω στο πλευρό των υποψηφίων, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, για συνεργασία και κοινές δράσεις προς το κοινό καλό της Νέας Δημοκρατίας, του τόπου μας και της χώρας.

14 σχόλια

  • ……εκλογική διαδικασία της Ν.Δ. για την ανάδειξη ……

    Του συμβουλευτικού οργάνου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει “τρόφιμους” τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και βεβαίως την Ντόρα Μπακογιάννη!

    • ξέχασα ένα ακόμα συμβουλευτικό όργανο τoυ πρωθυπουργού: το βιβλίο Great Reset !!
      Συμφωνείτε με το περιεχόμενο του βιβλίου κ. Αμανατίδη ;

  • Εντάξει κάτσε στην Αθήνα ετσι κι αλλιώς και εδώ που εισαι παλι ανυπαρκτος εισαι οπως και οι υπολοιποι νουδουληδες φιλοι σου , το κομμα σας μονο πανω απο ολα.

  • ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. Ν.Ι.Χ.

  • Γιώργο συνέχισε. Σημερα βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν χολή και να να κάνουν σχολια από την ίδια παράταξη και κάποιοι από την αντιπολίτευση. Δεν ξέρουν όμως ότι θα μείνουν χρόνια εκεί. 2 χρόνια μετά ακόμη να το χωνέψουν.

  • Γιώργο προχωρά. Πας για ρεκόρ πουλάκι μου, θα καταφέρεις να μην εκλεγείς στο κόμμα που θα κερδίσει πάλι τις εκλογές μανιτσα μου. Σας έφαγε ο mike στη στροφή. Εσύ με τον κασαπιδη σε δύο χρόνια από τώρα θα πίνετε καφέ στα καφενεία του βοϊου πουλάκια μου. Θα είστε ο πρώην και ο πρώην.

  • Τι σε νοιάζουν εσένα οι εσωκομματικες της ΝΔ; Σε λίγο καιρό εσύ θα πας να ψησισεις στις δικές σας τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Βάζει και ο δικό σου ο ΓΑΠ. Μαζί με τον Μητλιαγκας και τον Πάρη χέρι χερι να πάτε.
    Άσε για τους δεξιούς τη ΝΔ.

  • Γιώργο ξαναγύρνα σε εμάς να μεγαλώσουμε κι άλλο το ΠΑΣΟΚ τώρα που γυρνάει και ο Γιωργάκης. Ασε αυτους τους Νεοδημακρατες που δεν προκειτε να σε δεχτούν ποτέ. Πάντα θα νιώθεις ξένο σώμα. Έλα πίσω στο χώρο σου να είσαι Βασιλιάς!!!!!

  • Πάει, χάλασε κι η Δεξιά! Δεν μπορεί πια να ελέγξει τι θα βγάλει η κάλπη κι έστησε και ηλεκτρονική ψηφοφορία. Σαν κι αυτή που γίνεται στις ΗΠΑ και βγάζει ο,τι λείπει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.