kozan.gr: Η πρώτη δήλωση του νέου Προέδρου της ΔΕΕΠ Κοζάνης Λύσσανδρου Μεταξά (Βίντεο)

24 Οκτωβρίου 2021
21:51

 

Ο οικονομολόγος, επιχειρηματίας στους χώρους της ένδυσης και της εστίασης, Λύσσανδρος Μεταξάς είναι ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κοζάνης. Eπικράτησε του συνυποψηφίου του Α. Κουρκούτα στη σημερινή εκλογική διαδικασία των οργάνων του κόμματος. Έλαβε  697 ψήφους έναντι 400 ψήφων (εκκρεμούν τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας). Δείτε την πρώτη του δήλωση, ως νέος Πρόεδρος ΔΕΕΠ Κοζάνης, στο kozan.gr

 

 

Koζάνη:

Άρης Κουρκούτας   209

Λύσσανδρος Μεταξάς 214

 

Πτολεμαίδα

Άρης Κουρκούτας   30

Λύσσανδρος Μεταξάς 368

 

Βοΐο:

Άρης Κουρκούτας   46

Λύσσανδρος Μεταξάς 50

 

Βελβεντό:

Άρης Κουρκούτας 55

Λύσσανδρος Μεταξάς 8

 

Σέρβια:

Άρη Κουρκούτας 60

Λύσσανδρος Μεταξάς 57

 

 

 

12 σχόλια

  • Καλά κρασά Μεταξά…
    η νεολαία στην Εορδαία μέσα βρίσκεται στην νεολαια του Σύριζα και του ΚΚΕ. Η Δαπ στην Εορδαια ειδικα στην νεολαια μια ζωή ανύπαρκτη ήταν
    και ενα παραπανω με τον πρωθυπουργο που έχετε βγαλει…με λιγη καλη διαθεση , θα εξακολουθήσει να ειναι ανυπαρκτη η νεολαια και να νιωθει αποστροφη.
    Τα βλεπει η νεα γενια τα χαλια και του κομματος σας και της πολιτικης γενικοτερα ,

    • με τα κρασια θα μεινετε..καθε φορα που βγαινει και ο μηλαει ο τσιπρας τα ποσοστα πεφτουν..εκει να δειτε κρασια..αν και καταλαβατε..αντε ..δυο τετραετιες εμειναν ακομα εκειπου ειστε..μετα βλεπουμε..καλα κρασια..

  • Με 4 βουλευτές η Π.Ε Κοζάνης ποσοστό 40% να ψηφίζουν μόνο 1000 άτομα για τις εσωκομματικές εκλογές θα πρέπει να προβληματίσει κάποιους.
    Δεν ξέρω εάν ήταν οι υποψήφιοι αυτοί πού δέν πείσανε αλλά μήπως τα όσα έχουν διαδραματίσει στην περιοχή (λίγο Απολιγνιτοποίηση, λίγο δηλώσεις κάτι θα βρουν να κάνουν οι κάτοικοι της περιοχής από τον Μητσοτάκη, λίγο η δήλωση Κασαπίδη βάλτε κηπάκια και αρνάκια) έχουν αυτή την σημαντική αποχή;
    Υ. Γ την υποψηφιότητα κουρκούτα ποιός την σκέφτηκε και ποιό πολιτικό γραφείο την στήριξε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.