Γυναικείο Μπάσκετ (Κατηγορία Α2): Ο Λασσάνης Κοζάνης επικράτησε του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με 42 – 55 (Γράφει ο Κώστας Μασμανίδης)

24 Οκτωβρίου 2021
21:34
Κανένα σχόλιο

Στο κλειστό γυμναστήριο της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Κοζάνης., ένα πραγματικό στολίδι, ο Λασσάνης αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Πτολεμαίδας. Ο Λασσάνης ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με 12-40. Στο τρίτο δεκάλεπτοη ομάδα της Κοζάνης είχε “τάσεις αυτοκτονίας και το 12-40 έγινε 29-44. Λίγο η χαλαρότητα κι η ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων είχε σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να αποκτήσει άγρια ομορφιά. Η εμπειρία όμως του Λασσάνη δεν επέτρεψε στην Πτολεμαΐδα να πλησιάσει στο σκορ και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Η διαιτησία των Ντιγκο-Ιορδανιδη κρίνεται – κατά την προσωπική άποψη του συντάκτη –  κακή χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για τον Λασσάνη. Ξεχώρισε η Μεντεσιδου. Ήταν η κορυφαία τού παιχνιδιού κι από την Πτολεμαΐδα η Κρανιωτάκη.

Δεκάλεπτα: 7-19, 12-40, 29-44, 42-55

Απόλλων Πτολεμαΐδας (Παπαδημητρίου): Σπυριάδου, Διπλάρη 11(2), Κρανιωτάκη 15(2), Καρακατσάνη, Πισιάνη 2, Σαρδάνη, Πασσιαλή, Ζησοπούλου, Βλαδίκα 6(1), Βαρδαούλη, Γκανάτσιου 8, Παπαδοπούλου.

Λασσάνης Κοζάνης (Βλάχος): Κυριατζίδου 6, Κοτζαϊτση 6, Αμβρακίδου 6(1), Χωλοπούλου, Μεντεσίδου 19, Παπαδοπούλου, Ζυπίδου, Μανωλοπούλου 8, Φλιούκα 5, Κρανιώτη 5

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.