Συλλυπητήριο μήνυμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για τον πρόωρο χαμό της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά

25 Οκτωβρίου 2021
20:11

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο εθνικό πένθος και εκφράζει  τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά, μιας πολιτικού που αγωνίστηκε για τα πιστεύω της και τα υπερασπίστηκε με πάθος, μιας γυναίκας που πάλεψε την ασθένειά της με γενναιότητα, ήθος και αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος της ζωής της.

4 σχόλια

  • Δεν ξέρω,αν μετά το συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΔΜ,θα βρει, έστω τώρα το θάρρος να παραδεχτεί το τεράστιο λάθος του.Τετοια μεγαλοπρεπης αποδοκιμασία, είναι άξιοι επαίνου.

  • Όλο το Πανεπιστήμιο, πλην του Κυριαζόπουλου, αναπληρωτή καθηγητή στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

    • Ίσως θεωρεί αντρικιο να συκοφαντεί μια πεθαμενη νέα γυναίκα υπόδειγμα πολιτικού, τη μέρα του θανάτου της. ας είχε το σθένος να το κάνει όταν ζούσε. Αλλά τότε θα είχε την απάντηση της την οποία την έδωσε όταν είχε συκοφαντεί με τις ίδιες συκοφαντίες που τώρα επαναφέρει. Ο καθείς με το ήθος του. Βρήκε τρόπο να τον γνωρίσει η πόλη. Βγήκε από την ανυπαρξία; το πώς έχει σημασία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.