Αιανή: Το πρόγραμμα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

26 Οκτωβρίου 2021
12:59
Κανένα σχόλιο

Το πρόγραμμα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 περιλαμβάνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  1. Γενικός Σημαιοστολισμός σε όλα τα Δημόσια, Δημοτικά και ιδιωτικά καταστήματα και οικίες του Δήμου από της ογδόης πρωινής της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου, την 28η Οκτωβρίου 2021.

  2. Την 28η Οκτωβρίου και ώρα 8:00 π.μ θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες την εκκλησίας.

  3. Στις 10:00 π.μ θα τελεστεί Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αιανής.

  4. Μετάβαση, μετά το τέλος της δοξολογίας, των Αρχών και του κοινού στην Κεντρική Πλατεία όπου θα πραγματοποιηθεί:

α) Επιμνημόσυνη δέηση

β) Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από τον Διευθυντή του Γυμνασίου

Αιανής κ. Χρήστο Δακή .

γ) Κατάθεση στεφάνων

δ) Σιγή ενός λεπτού

ε) Εθνικός Ύμνος

  1. Παρέλαση Σχολείων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο) στον Κεντρικό Δρόμο Αιανής.

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός. Επομένως, την ώρα της παρέλασης, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα, σε αντίθεση με τους παρελαύνοντες, για τους οποίους η χρήση μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική αφού θα είναι στοιχισμένοι. Ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν τις μάσκες τους.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Το Πρόγραμμα αυτό έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.

Ο Πρόεδρος

Αστέριος Βαβλιάρας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.